Uspešno zaključen Festival na meji 2012
4. julij, 2012
Špela Grošelj & Špela Kleinlercher v videospotu Gremo na obalo
4. julij, 2012

Pred koncertom Duran Duran v Ljubljani

Duran Duran, ena najbolj ikonskih skupin v svetu in zagotovo skupina, ki je med najbolj ‘divjimi’ po slovesu, bo 14. julija ob 21.00 v Križankah poskrbela za pravi šov, ki bo prežet z nostalgijo 80. let in bo hkrati zadovoljil najbolj sodobno pop uho. John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes in Simon Le Bon, originalna zasedba skupine Duran Duran, bodo v sklopu turneje »All You Need Is Now« prvič obiskali Slovenijo.
Management ‘Divjih fantov’ je že poslal zahtevek za njihove zakulisne želje, med katerimi je najbolj zanimiv spisek za catering. Duran Duran gredo očito po stopinjah največjih glasbenih ikon na svetu, kot so na primer Metallica, ki zadnja leta ne živijo več tipično rokersko, v smislu ‘sex, drugs and rock ‘n roll’. Nova doba je očitno prinesla nove, veliko bolj ozaveščene navade. Duran Duran namreč v svojem zakulisju zahtevajo veliko zdrave hrane, saj skrbijo za uravnotežene obroke. Na seznamu za caterign je zato veliko sadja, zelenjave, zdravih napitkov in brezglutenskih jedi. Skupina pa si zasluži tudi vse pohvale za ekološko ozaveščenost, saj so organizatorja koncerta prosili, da v zaodrje namesti koše za ločevanje odpadkov.

Duran Duran, ena najbolj ikonskih skupin v svetu in zagotovo skupina, ki je med najbolj divjimi po slovesu, bo 14. julija ob 21.00 v Križankah poskrbela za pravi šov, ki bo prežet z nostalgijo 80. let in bo hkrati zadovoljil najbolj sodobno pop uho. John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes in Simon Le Bon, originalna zasedba skupine Duran Duran, bodo v sklopu turneje All You Need Is Now prvič obiskali Slovenijo. 

Management Divjih fantov je že poslal zahtevek za njihove zakulisne želje, med katerimi je najbolj zanimiv spisek za catering. Duran Duran gredo očito po stopinjah največjih glasbenih ikon na svetu, kot so na primer Metallica, ki zadnja leta ne živijo več tipično rokersko, v smislu sex, drugs and rock ‘n roll. Nova doba je očitno prinesla nove, veliko bolj ozaveščene navade. Duran Duran namreč v svojem zakulisju zahtevajo veliko zdrave hrane, saj skrbijo za uravnotežene obroke. Na seznamu za caterign je zato veliko sadja, zelenjave, zdravih napitkov in brezglutenskih jedi. Skupina pa si zasluži tudi vse pohvale za ekološko ozaveščenost, saj so organizatorja koncerta prosili, da v zaodrje namesti koše za ločevanje odpadkov.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.