Miran Rudan s strastjo in ljubeznijo
7. februar, 2012
Na slovenski kulturni praznik v zgodovino k Francetu Prešernu
8. februar, 2012

Prešeren malo drugače

Klub mariborskih študentov prireja proslavo ob Prešernovem dnevu, ki bo potekala 10. februarja ob 21.00 v Klubu KMŠ Maribor, na Pristaniški ulici 2.  Tema proslave bo Prešeren malo drugače, znana stand up komika Nejc Petek in Tin Vodopivec pa nas bosta popeljala v zabaven večer, kateremu ne bo manjkalo kulturnega prizvoka. Za to bodo poskrbeli mladi pesniški upi, pokukali pa bomo tudi med zaprašene pesmi Franceta Prešerna.  Znotraj same proslave bo namreč začetek uvidel tudi projekt KMŠ Poet, v okviru katerega bodo mladi  ustvarjalci delili svojo ustvarjalnost z vami.
Proslava se bo zaključila s stand upom Nejca Petka in Tina Vodopivca, ki bosta slovensko kulturo predstavila na humoren način.
Pridružite se nam pri proslavljanju enega izmed največjih slovenskih praznikov, kjer ne bo manjkalo humorja, glasbe ter alternativne in mladostniške poezije.

Klub mariborskih študentov prireja proslavo ob Prešernovem dnevu, ki bo potekala 10. februarja ob 21.00 v Klubu KMŠ Maribor, na Pristaniški ulici 2.   Tema proslave bo Prešeren malo drugače, znana stand up komika Nejc Petek in Tin Vodopivec pa nas bosta popeljala v zabaven večer, kateremu ne bo manjkalo kulturnega prizvoka. Za to bodo poskrbeli mladi pesniški upi, pokukali pa bomo tudi med zaprašene pesmi Franceta Prešerna.  Znotraj same proslave bo namreč začetek uvidel tudi projekt KMŠ Poet, v okviru katerega bodo mladi  ustvarjalci delili svojo ustvarjalnost z vami. 

Proslava se bo zaključila s stand upom Nejca Petka in Tina Vodopivca, ki bosta slovensko kulturo predstavila na humoren način.Pridružite se nam pri proslavljanju enega izmed največjih slovenskih praznikov, kjer ne bo manjkalo humorja, glasbe ter alternativne in mladostniške poezije.

Nastopali bodo Nejc Petek, Tin Vodopivec, Pia Jerman, Andreja Zidarič, Vokalna skupina A capella in KMŠ Poeti (Nina Medved, Lucija Mlinarič, Klavdija Volf, Tomaž Ivešić, Nina Ditmajer). Vstop prost!