Ko praznuješ rojstni dan z več tisoč oboževalkami
28. marec, 2012
HeaveniX in Nov nor čas
29. marec, 2012

Prevarani Rock Partyzani

Skladba je namenjena vsem svobodomiselnim Slovencem, ki se počutijo prevarane, ki imajo dovolj praznih obljub, zategovanja pasu, nategovanja in laži, propadanja naše družbe v moralnem in družbenem smislu, hlapčevstva in udinjanja tujim ‘gospodarjem’ in korporacijam, politikom, lopovom, tajkunom!
Hočemo nazaj svoje sanje, svobodo, svoj smeh, pravice, pogum in ponos, hočemo upanje v boljši jutri in življenje dostojno človeka v 21. stoletju. Zato ne bomo zaspali in se predali, ampak se bomo uprli in borili za naše lepše in boljše življenje. Slovenec! Odpri oči in zbudi se, ne bomo hlapci, ne damo se, naš glas vse močnejši je. VSTANI NAROD SLOVENIJE!
Skupina  Rock Partyzani na veliko koncertira po vsej Sloveniji. Decembra se jim je pridružila mlada, energična pevka Anja Baš, ki je zamenjala Darjo Drobnič – Didi.

Skladba je namenjena vsem svobodomiselnim Slovencem, ki se počutijo prevarane, ki imajo dovolj praznih obljub, zategovanja pasu, nategovanja in laži, propadanja naše družbe v moralnem in družbenem smislu, hlapčevstva in udinjanja tujim gospodarjem in korporacijam, politikom, lopovom, tajkunom!
“Hočemo nazaj svoje sanje, svobodo, svoj smeh, pravice, pogum in ponos, hočemo upanje v boljši jutri in življenje dostojno človeka v 21. stoletju. Zato ne bomo zaspali in se predali, ampak se bomo uprli in borili za naše lepše in boljše življenje. Slovenec! Odpri oči in zbudi se, ne bomo hlapci, ne damo se, naš glas vse močnejši je. Vstani narod Slovenije!”

ROCK PARTYZANI – Prevarani RockPartyzani_Prevarani.mp3

Skupina  Rock Partyzani na veliko koncertira po vsej Sloveniji. Decembra se jim je pridružila mlada, energična pevka Anja Baš, ki je zamenjala Darjo Drobnič – Didi.