Poletni koncerti v Taverni Koper ob petkih
20. junij, 2012
Red Summer Party se seli v Areno Stožice
20. junij, 2012

Prihaja druga Fronta

Dobrodelni kulturni festival Fronta – 2. ofenziva, je festival, ki ga v Kobaridu že drugo leto zapored organizira Mkud Kobarid. Letos bo potekal od 14. do 21. 7. Obeta se nam veliko zanimivega dogajanja. Za najmlajše bodo v dopoldanskem času potekale ustvarjalne delavnice, tisti, ki so željni športnih aktivnosti, se bodo lahko preizkusili v turnirjih v nogometu, odbojki in paintballu. Vsak večer nas bodo s svojimi nastopi sproščali ali pa pognali kri po žilah priznani slovenski glasbeniki, kot so Trkaj, Alya, Adi Smolar, Billysi, Last Day Here, Sell Out, Avven in še mnogi drugi. Organiziran bo tudi kino večer, za smeh pa bo letos poskrbel Perica Jerkovič. Najpomembnejša stvar pa za na konec. Z zbranimi sredstvi bomo pomagali kupiti pripomoček za vzpenjanje po stopnicah, motorično prikrajšanemu fantku iz naše doline.
Več o festivalu si lahko preberete na www.festivalfronta.si

Dobrodelni kulturni festival Fronta – 2. ofenziva, je festival, ki ga v Kobaridu že drugo leto zapored organizira Mkud Kobarid. Letos bo potekal od 14. do 21. 7. Obeta se veliko zanimivega dogajanja. Za najmlajše bodo v dopoldanskem času potekale ustvarjalne delavnice, tisti, ki so željni športnih aktivnosti, se bodo lahko preizkusili v turnirjih v nogometu, odbojki in paintballu. Vsak večer nas bodo s svojimi nastopi sproščali ali pa pognali kri po žilah priznani slovenski glasbeniki, kot so Trkaj, Alya, Adi Smolar, Omar Naber, Last Day Here, Sell Out, Avven in še mnogi drugi. Organiziran bo tudi kino večer, za smeh pa bo letos poskrbel Perica Jerkovič.

Najpomembnejša stvar pa za na konec. Z zbranimi sredstvi bomo pomagali kupiti pripomoček za vzpenjanje po stopnicah, motorično prikrajšanemu fantku iz Posočja.

Več o festivalu si lahko preberete na www.festivalfronta.si.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.