Pliš so posneli novo skladbo z naslovom Skosjeisto
17. marec, 2020
Joker Out predstavljajo Vem da greš
20. marec, 2020

Prvenec Petre Ambrož z naslovom Lažje je vse

Tokčeva skladba je potrpežljivo čakala na Petro Ambrož, Trboveljčanko, ki jo je srce pripeljalo na Dolenjsko. Skladba Lažje je vse je tako zaživela v sveži preobleki, Petra pa se, in bil je že čas, predstavlja z avtorsko skladbo, ki je kot bi bila napisana prav za njo … in zato daje.

»Lažje je vse, kot reka v morje zlivam se … Pozabljam ne, a vseeno smejem se, vseeno smejem se … Daje mi, daje, a lejga tega zdej …«

Že od Mercedes benda naprej …

»Ne dojemam še čisto dobro, kaj vse se dogaja … mogoče je tako še bolje, res ne bi želela, da mi to srečo pokvari ego,« je ob izdaji singla in sodelovanju s Tomislavom Jovanovićem Tokcem v smehu povedala Petra. Ne skriva veselja ob uresničitvi dolgoletnih sanj, saj Tokca občuduje že od Mercedes benda naprej.

Do vrhunca…

»Zgodila se je ljubezen na prvi posluh, vse naprej pa je bila samo nadgradnja do vrhunca, ki ga slišite,« je navdušena Petra. Glede besedila pa pove, da je film, ki se ji je v glavi zavrtel ob prebranem Tokčevem tekstu, silno preprost. »Vsaka šola nekaj stane. Ko odrasteš in se iz življenjskih lekcij naučiš izvleči prepotrebno gorivo za nadaljnje podvige, je vse nekoliko lažje.«

»You know you got it, if it makes you feel good,« je v zgodovino zapisala Petrina vzornica Janis. Dobre želje na dva promila in stiskanje po hodniku – dobro, zelo dobro dene.