Zasedba Balkan boys predstavlja novo spletno stran
7. december, 2012
Notterdam s singlom Perfect
10. december, 2012

Psihomodo pop ob 30-letnici v Ljubljani

Foto: Dejan Barić

Foto: Dejan Barić

Kultna zasedba Psihomodo Pop je v 30 letih glasbenega ustvarjanja doživela in preživela marsikaj, nanizala številne uspehe in prepričala občinstvo s koncerti, predvsem pa se je zasidrala pri ljubiteljih rocka kot ena tistih skupin, katerih plošček na polici s cedeji preprosto ne sme manjkati.
Ob častitljivi obletnici delovanja skupine so tudi za slovenske oboževalce pripravili glasbeno poslastico in sicer za 8. december najavljajo veliki koncert ob 30. obletnici. Zgodil se bo v Kinu Šiška v Ljubljani, glasbeni gostje pa bodo izvrstni Hamo, zmagovalec Slovenske popevke 2012, in njegovi Tribute to love, ter sveža rock zasedba Evil Eve.

Kultna zasedba Psihomodo Pop je v 30 letih glasbenega ustvarjanja doživela in preživela marsikaj, nanizala številne uspehe in prepričala občinstvo s koncerti, predvsem pa se je zasidrala pri ljubiteljih rocka kot ena tistih skupin, katerih plošček na polici s cedeji preprosto ne sme manjkati. Ob 30. obletnici delovanja skupine so predstavili novi single Grički izotop, za slovenske oboževalce pa pripravljajo tudi koncertno glasbeno poslastico. To soboto, 8. decembra, bodo v Kinu Šiška odigrali poseben koncert s presekom najbolj zanimivih skladb iz celotne kariere, gost pa bo njihov dolgoletni prijatelj, vedno aktualni in zabavni Branko Djurić – Djuro. Djuro je sicer njihov dolgoletni prijatelj, poznajo se še iz časov nekdanje Jugoslavije in so sodelovali že pri projektu Top Lista nadrealista. 

Glasbeni gostje pa bodo izvrstni Hamo, zmagovalec Slovenske popevke 2012, in njegovi Tribute to love, ter sveža rock zasedba Evil Eve.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.