Niet z drugim singlom Balada za obešence
3. april, 2013
David Grom predstavlja Dinamit
3. april, 2013

Koncert zasedbe Rammstein kmalu v Ljubljani

Foto: Paul Brown

Foto: Paul Brown

Koncert slovitih Rammstein se nezadržno bliža. Interes za koncert je izjemno velik, saj je na voljo samo že 1.000 vstopnic! Na novi turneji bo mogočna skupina Rammstein, ki je znana po dovršenih koncertih z obilico pirotehnike, izvedla svoj posebni koncertni spektakel v torek, 30. aprila 2013 v Centru Stožice v Ljubljani! 

V zadnjih dveh letih je turnejo Made in Germany nemške kultne skupine Rammstein v Mehiki, ZDA, Južni Afriki, Avstraliji, Kanadi in Evropi videlo že preko 1,3 milijona ljudi! In njihova pot se nadaljuje naprej! Na novem delu turneje, bo mogočna nemška skupina Rammstein, ki je znana po dovršenih koncertnih spektaklih z obilico pirotehnike, skoraj dobesedno zažgala v torek, 30. aprila 2013 v Dvorani Stožice v Ljubljani!
 
Rammstein so nastali že leta 1994 in so ena redkih skupin, ki še vedno igrajo v svoji originalni postavi: Till Lindemann (vokal), Richard Kruspe (kitara), Paul Landers (ritem kitara), Oliver Riedel (bas kitara), Christoph Schneider (bobni) in Christian Lorenz (klaviature).
 
Njihova kariera je bila zaznamovana s številnimi kontraverznimi, odbitimi videospoti in spektakularnimi koncerti. Vedno poskrbijo za fenomenalno scenografijo in na nastopih večkrat zamenjajo kostume. Njihovi nastopi pa so jih nemalokrat spravili v težave in so bili večkrat pridržani zaradi neprimernega vedenja, povezovali so jih z večimi nasilnimi dogodki, v videospotih so prikazovali kanibalizem in nudizem … V resnici pa se Rammstein ne obremenjujejo s temi zadevami, saj se dejansko posvečajo sporočilnosti, glasbi in odlični odrski umetnosti.