siddharta121
novica: SIDDHARTA V 3D
18. november, 2011
Foto: Aleš Podbrežnik
TBF cirkus zažarel v soju pistacij
18. november, 2011

Red five point star s Trbowsko videopodobo

Trboveljski »skankerji« so se oktobra podili po Ameriki, kjer so pri založbi Megalith Records izdali svojo novo ploščo Worst Case Scenario. Ob prihodu v ogromno Ameriko se je bend našel z legendarno ska zasedbo The Toasters, katerih vodja Bucket je med drugim lastnik založbe Megalith Records. Prav on se je odločil, da je Red Five Point Star tista zasedba, ki mora pri njegovi založbi izdati svojo novo ploščo in se pridružiti vplivnemu seznamu bendov, kot so seveda The Toasters, pa New York Ska Jazz Ensemble, Victor Rice, Mr. T Bone in drugi. Omeniti velja, da je Megalith naslednik založbe Moon Ska, kjer so poleg že omenjenih, plošče izdajali bendi The Slackers, Hepcat, The Scofflaws in Mustard Plug, svoje prve posnetke pa so tam objavili celo No Doubt.
Spot za prvi single z nove plošče Trbowska

Trboveljski “skankerji” Red five point star so se oktobra podili po Ameriki, kjer so pri založbi Megalith Records izdali svojo novo ploščo Worst Case Scenario. Ob prihodu v ogromno Ameriko se je bend našel z legendarno ska zasedbo The Toasters, katerih vodja Bucket je med drugim lastnik založbe Megalith Records.

Prav on se je odločil, da je Red Five Point Star tista zasedba, ki mora pri njegovi založbi izdati svojo novo ploščo in se pridružiti vplivnemu seznamu bendov, kot so seveda The Toasters, pa New York Ska Jazz Ensemble, Victor Rice, Mr. T Bone in drugi. Omeniti velja, da je Megalith naslednik založbe Moon Ska, kjer so poleg že omenjenih, plošče izdajali bendi The Slackers, Hepcat, The Scofflaws in Mustard Plug, svoje prve posnetke pa so tam objavili celo No Doubt. 

V teh dneh pa skupina predstavlja tudi videospot za njigov prvi singel Trbowska.