Foto: Tina Rus
Zakaj je dobro, da je David zapustil Purple?
2. december, 2011
Saša Lendero z western videospotom za skladbo Dotakni se me tam
2. december, 2011

Red five point star tik pred koncertom v Rdeči Ostrigi

»Trbowska« peterokraka rdeča zvezda se z okrepljeno brass sekcijo, z novimi komadi in s še več izkušnjami vrača v Rdečo Ostrigo. Unikatna zmes swinga, jazza, punka, rockabillyja, latino ritmov in kančka balkana na suvereni ska podlagi se nahaja na dveh odličnih studijskih albumih In Color (KAPA Records, 2005) in Stepping Out (KAPA Records, 2007), ki pa kljub vsemu ne zabeležita toliko pozitivne energije in zabave, kar Red Five Point Star ponujajo na svojih koncertih. Odlični koncertni performans je rezultat številnih mednarodnih turnej, ki jih zasedba beleži vse od izdaje prvenca. Prepotovali so večino evropskih držav ter letos zaključili še izjemno turnejo po Južnoafriški Republiki. Temu je prejšnji mesec sledila še turneja po ZDA, kjer so nastopali z newyorškimi ska legendami The Toasters. Ker pa so s Toastersi že stari znanci, ni naključje, da so novi album »Worst Case Scenario«, ki je v Sloveniji izšel nedolgo nazaj, posneli prav pri založbi Moonlight Records, katere vodja je frontman Toastersov.
Predstavitev nove plošče in že znanih hitov torej ne v »Petk zvečer«, ampak v soboto zvečer!
Pred in po koncertu se pleše in skače na izbrano glasbo DJ Skatje.

Trbowska” peterokraka rdeča zvezda se z okrepljeno brass sekcijo, z novimi komadi in s še več izkušnjami vrača v Rdečo Ostrigo. Unikatna zmes swinga, jazza, punka, rockabillyja, latino ritmov in kančka balkana na suvereni ska podlagi se nahaja na dveh odličnih studijskih albumih In Color (KAPA Records, 2005) in Stepping Out (KAPA Records, 2007), ki pa kljub vsemu ne zabeležita toliko pozitivne energije in zabave, kar Red Five Point Star ponujajo na svojih koncertih.

Odlični koncertni performans je rezultat številnih mednarodnih turnej, ki jih zasedba beleži vse od izdaje prvenca. Prepotovali so večino evropskih držav ter letos zaključili še izjemno turnejo po Južnoafriški Republiki. Temu je prejšnji mesec sledila še turneja po ZDA, kjer so nastopali z newyorškimi ska legendami The Toasters. Ker pa so s Toastersi že stari znanci, ni naključje, da so novi album Worst Case Scenario, ki je v Sloveniji izšel nedolgo nazaj, posneli prav pri založbi Moonlight Records, katere vodja je frontman Toastersov.

Predstavitev nove plošče in že znanih hitov torej ne v “Petk zvečer”, ampak v soboto zvečer! Pred in po koncertu se pleše in skače na izbrano glasbo DJ Skatje.