Aleksander Novak izdal ploščo Želel Želela
5. junij, 2012
aBstraKt nadaljuje Brez ovir
6. junij, 2012

Red Summer Party razkriva podobo prizorišča

Na predpraznični 24. junij bo slovenska plesna publika prvič zaplesala na stadionu Stožice, vrhunec zabave za pričakovano 10.000-glavo množico pa bo nastop Tiësta, ene največjih glasbenih ikon, ki s svojim delom navdušuje tako hollywoodske studie, kot ljubitelje velikih elektronskih spektaklov. Zadnja leta se velikan tranca vse bolj premika proti housu in popu, s tem pa še širi krog navijačev. V Stožicah bo predstavil posebno Red Party izkušnjo – v vrhunski Red Party produkciji in unikatni rdeči scenografiji. Ob svojih največjih hitih pa bo mešal tudi skladbe z nove kompilacije Club Life II …

Drugi sladkorček doslej največjega Red Partyja pa bo premierni slovenski nastop Calvina Harrisa, ta hip enega najbolj vročih glasbenikov na svetu. Škot, ki je že ogreval turneje Groove Armade, Faithless, Deadmau5a, Skrillexa in Rihanne, pridno niza klubske hite, kot so Acceptable in the 80s, Ready for the Weekend, Flashback, I’m not Alone, Feel So Close in You Used To Hold Me, ter navdušuje v sodelovanjih s pevci, kot so Rihanna (We Found Love), Kelis (Bounce), Ne-Yo (Let’s Go), Kylie Monigue (In My Arms) ter Dizzee Rascal (Dance Wiv Me in Holiday). S Tiëstom sta posnela skladbo Century, z Rihanno že predstavljata nov hit Where Have You Been, med čakanjem na tretji Calvinov album, uživamo v njegovih novih skladbah za Cheryl Cole (Call my Name) in Scisors Sisters (Only the Horses), sodeluje pa tudi pri novi Keshini plošči.

Za primerno ogrevanje bosta tokrat poskrbela naš zadnja leta najhitreje vzpenjajoči se elektronski artist, Beltek, in veliki up najmlajše generacije didžejev, Alex Cvetkov.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.