Zaklonišče prepeva z novim singlom Volim te …
16. junij, 2014
Foto: Jani Ugrin (MMC RTV SLO)
Rudi Bučar in Frčafele prepričljivi zmagovalci 34. Melodij morja in sonca
7. julij, 2014

Rekordna deseta GorA RockA uspešno zaključena

Foto: Sani Može

Foto: Sani Može

Od 27. junija do 29. junija, se je na Šentviški planoti odvijal že 10. dobrodelni festival GorA RockA. Festival, lansko leto se ga je udeležilo 8.000 obiskovlacev, je letos zabeležil nov rekord, saj se je čez vikend na festivalu zabavalo več kot 10.000 žurerjev.

Dubioza kolektiv, Tabu, Big Foot Mama, Zmelkoow, Zablujena Generacija, Elvis Jackson, The Drinkers, Tide, Kiss forever band, Q2O in Ansambl Ikebana so poskrbeli za nepozabno vzdušje na enem najbolj priljubljenih festivalov v Sloveniji.
 
Za pestro dnevo dogajanje na festivalu in na kopališču na Slapu ob Idrijci so tudi letos skrbeli člani KUDa Cerkno. Obiskovalci so se lahko čez dan udeležili različnih dnevnih aktivnosti, ki so bile letos še dodatno razširjene.
 
Letošnje leto je festival obiskalo rekordnih 10.000 obiskovalcev, ki so v prekrasnem okolju, ob ugodnih cenah in gostoljubju domačinov, z zabavo in dobro voljo poskrbeli tudi za dobrodelnost. Organizatorji so se odločili, da bodo letošnji izkupiček festivala namenili projektu Botrstva v Sloveniji in lokalni skupnosti.
 
Najbolje pa dogajanje in potek festivala povzamejo spodnji komentarji obiskovalcev: “Hvala GorA RockA za the best žur ever.”, “Tu bi loh kmot včkt na let nredl, res je bl top šit.”, “Hvala lepa za fenomenalen žur, organizacija je bila res dobra, pohvalti moram pa tudi varnostnike.”, “Zakoooon!! Ni bolšega žura. Predlagam, da podalšate festival kar za ceu tedn.”, “Hvala za nepozabn žur, super ste!!!”, “Ta Gora roka je ubitačna.”, “Res špica je blo! Od organizacije, do osebja, varnostnikov. Res odlično! Bravo.”, “Zakon blo, se vidmo drugo leto.”
 
Organizatorji se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem obiskovalcem in podpornikom festivala, ki je v teh letih zrasel do enega najpomembnejših in najvplivnejših rock festivalov v Sloveniji.
 
Se vidimo na 11. festivalu GorA RockA!