Foto: Bojan Stepančič
Jararaja ob 10-ti obletnici na razprodanem koncertu
18. april, 2013
Matevž Šalehar – Hamo o novem albumu skupine Hamo & Tribute2love
18. april, 2013

Reload ob 5. obletnici na treh prizoriščih

Zaradi izjemnega zanimanja za dogodek ob 5-letki Reloada z Dubfirejem (Sci+Tec, Deep Dish), ki ga bo novogoriški klub Marco Polo gostil to soboto, 20. aprila, se je organizator odločil za širitev prizorišča. Da običajna kapaciteta kluba tokrat ne bo zadostovala, je bilo jasno že kmalu po najavi dogodka, saj je nosilec programa eno najbolj zvenečih imen sodobne elektronske glasbe.

Ob širitvi prireditvenega prostora je bilo v prodajo spuščenih še nekaj vstopnic, a je skupno število le-teh še vedno manjše od povpraševanja, zato priporočamo nakup preden jih spet zmanjka. Zabava bo ob osrednji Reload Areni razširjena na dodatni Marco Polo Lounge, kjer bodo z glasbo stregli domačini Roli, Danca in Cyan, od tam pa bo mogoč prehod v Open Air Chill Out Bar, kjer si bodo lahko obiskovalci oddahnili in poklepetali ob bogati izbiri prijetno ohlajenih pijač, na voljo pa bo tudi udoben in prostoren prostor za kadilce.
 
Zaradi večjega obiska bo za obiskovalce skrbelo več osebja kot običajno. Vstopanje na prireditveni prostor bo potekalo skozi dva ločena vhoda, Marco Polo Lounge bo ponudil dodatne toalete, okrepljeno pa bo tudi čiščenje le-teh med izvedbo dogodka.
 
Predlagamo, da se v klub odpravite nekoliko prej kot običajno in se izognete gneči na vhodih. Dodaten kontingent vstopnic je v prodaji pri Reloadovih promotorjih in v mreži Eventim, a se hitro manjša. Prednosti nakupa vstopnic v predprodaji sta nižja cena in hitrejše vstopanje. Prosimo, da upoštevate navodila osebja in ste strpni.