nusa_derenda_aljosa_rebolj
intervju: NUŠA DERENDA
28. november, 2010
PAULGILBERT
nagrada: REZULTATI NAGRADNE IGRE ZA KONCERT PAULA GILBERTA
29. november, 2010

reportaža: DAVID MORALES V GAVIOLIJU

David_Morales_15

David_Morales_15Sinoči je Ambasada Gavioli gostila Fashion TV Clubbing s priljubljenim didžejem Davidom Moralesom ter revijo modne znamke Miro Design, ki jo je pred daljšim umikom v tujino Miro Mišljen predstavil z izbranimi modeli agencije Bronz Models. Ekstravagantni mojster nas je tokrat popeljal v daljne kraje.

Zgodbo je zastavil kot popotovanje aristokratske družbe konca 20. stoletja, v središče pa postavil žensko, ki ji obiskovanje tujih dežel predstavlja svojevrsten modni izziv, željo po odkrivanju novega, nov začetek, konec ustaljenega življenja v običajnih okvirih.
Skratka, mojster s svojimi kreacijami spet slavi žensko in njenega moškega, ki se počutita svobodno, okušata neskončnost in zreta v prihodnost … skušata biti samosvoja … takšna kot je Miro sam. Uvodno oblikovalsko popotovanje je na krilih izbranih hišnih ritmov v nov dan popeljal sodelavec priznanih modnih znamk kot sta Armani in Iceberg, newyorški didžej David Morales, ki je v še enem celonočnem setu v Gavioliju predstavil tudi novo uspešnico I Make You Gaga ter precejšen del gradiva s težko pričakovanega novega avtorskega albuma, ki ga bo izdal v začetku leta 2011. Utrinke iz Izole si boste lahko v naslednjih dneh ogledali na več slovenskih televizijah in daljšo reportažo pa bo objavil tudi vodilni mednarodni modni televizijski kanal, Fashion TV.
{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/DavidMorales]}
Foto: Klemen Kopitar


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.