martinaferi30
intervju: TV: MARTINA FERI
5. avgust, 2011
Lado_Leskovar
koncert: LADO LESKOVAR NA KOGRESNEM TRGU
6. avgust, 2011

reportaža: HAMO & ESCAPE STRING QUARTET NAELEKTRILI KONGRESNI TRG

hamo04

hamo04V sredo, 3. avgusta zvečer so v okviru Glasbenih večerov v Paviljonu na Kongresnem trgu v Ljubljani nastopili člani Escape String Quarteta in pevec Matevž Šalehar-Hamo.  Na letošnjem četrtem koncertu v Paviljonu so predstavili svoj novi program Escape the Rock in Mind v katerem predstavljajo hite legendarnih skupin kot so The Queen, Led Zeppelin, Rolling Stones, Sting, Eurythmics in Metallica v novi preobleki in zasedbi.

Publika je tokrat zapolnila vsak prostorček okoli Paviljona – tudi na travnati površini – in navdušeno spremljala resnično atraktiven program, ki je navdušil tako starejše kot mlade.

Po koncertu v Taverni Koper v letošnjem juliju je bil to drugi nastop te zasedbe. Hamo se je ponovno izkazal kot izredno karizmatičen pevec, ki je popeljal občinstvo na pravo potovanje z nepozabnimi hiti in za odličnega entertainerja, kvartet Escape pa z virtuznostjo in velikim smislom za izvajanje pop/rock glasbe.

Zaradi zelo velikega interesa publike se je organizator koncertov na pobudo Zavoda za turizem mesta Ljubljana odločil, da bodo serijo koncertov podaljšali.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.