dejanlapanja141
mp3: Novi singel: DEJAN LAPANJA – DAJEM ODPOVED
15. julij, 2011
spelagroselj13
mp3: Novi singel: ŠPELA GROŠELJ – V TRETJE RADO GRE (SUMMER REMIX)
16. julij, 2011

reportaža: NUŠKA DRAŠČEK NAVDUŠILA V GLASBENEM PAVILIONU

glasbenipavilion15

glasbenipavilion15V sredo zvečer, nekaj po 21.00 uri se je pričela serija sredinih glasbenih večerov v Glasbenem paviljonu na Kongresnem trgu v Ljubljani. Paviljon namreč odslej – po obnovi Kongresnega trga –  leži na južnem, mirnem delu trga in bo tako prav gotovo pridobil na veljavi in postal novo prireditveno prizorišče.

Glasbene večere je včeraj zvečer otvorila priljubljena in vsestranka pevka Nuška Drašček in že po nekaj minutah začarala poslušalce, ki so sčasoma preplavili okolico Paviljona med Univerzo, Slovensko filharmonijo in kavarno Zvezda. Svoj program, ki je vključeval tako domače kot tudi evergreene je tokrat poimenovala Prelepa si bela Ljubljana (po znani pesmi Staneta Mancinija) in ga posvetila Ljubljani. S svojim temperamentnim nastopom, edinstvenim glasom in nenazadnje izvrstno pevsko tehniko se je ob spremljavi pianista Blaža Jurjevčiča široki publiki predstavila kot ena najbolj kvalitetnih slovenskih vokalnih izvajalk.

Po domačih uspešnicah kot so Prelepa is bela Ljubljana, V Ljubljano, Čez Šuštarski most, Med iskrenimi ljudmi, Julija in številnih tujih hitih kot so Stand by me, Somebody to lean on, I wanna know what love is in La vie en rose se je glasbeni večer zaključil z nekaj dodatki in pesmijo Dan ljubezni, pri kateri je z Nuško Drašček zapela celotna publika.  

Na prihodnjem Glasbenem večeru v Paviljonu na Kongresnem trgu prihodnjo sredo, 20.7. bo nastopila Iva Stanič z ameriško obarvanim programom The best of Burt Bacharach.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.