zevza18
mp3: Novi singel: ŽEVŽA FT. ADAM VELIĆ – KAJ BI DAL
18. april, 2011
anita19
mp3: Novi singel: ANITA KRALJ – GLORY, GLORY, HALLELUJAH!
19. april, 2011

reportaža: ZLATI VEČER TANJE ŽAGAR V CELJU

Tanja_Zagar_074

Tanja_Zagar_074V petek, 15.aprila se je v dvorani Golovec v Celju zgodil Zlati večer Tanje Žagar –  poseben koncertni večer, na katerem je založba Gong Records pevki Tanji Žagar podelila zlato ploščo za najbolj prodajan slovenski album v letu 2010 – Hvala, ker si ob meni ti in platinasto ploščo za album Tiho, tiho čas beži.

Za svoj 50.jubilejni dvoranski koncert z gosti, je Tanja pripravila prav poseben glasbeno-plesni program in skupaj s svojimi gosti navdušila polno dvorano Golovec. Obiskovalci so si bili enotni, da je Tanja pokazala svoj veliki talent, saj se je predstavila z odličnimi glasbenimi, plesnimi, plesno-glasbenimi točkami, sproščenim vodenjem programa in v skoraj triurnem koncertu ves čas žarela v duhu velikih svetovnih zvezd.

Skupaj s Tanjo so nastopila tudi zveneča imena: Kemal Monteno, Rok Ferengja, Ansambel Spev, Foxy Teens, skupina Pop Design, soplesalci Matevž Ogorelec, Bor Pantič in Peter Fileš, plesna para plesne šole Miki, pevski zborček od A do Ž, spremljevalna skupina Avantura in kot odličen voditeljski par Ana Tavčar in Boris Kopitar.

Foto: Gregor Lapajne (Zarolaj.si)

{yoogallery src=[/images/stories/koncerti/TanjaZagar/ce]}


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.