Brina Vogelnik in Janez Dovč predstavljata singel Raj
26. februar, 2014
Gromofon se prebuja s singlom Prazna vsebin
26. februar, 2014

Rock’n’roll ekskurzija ponovno razgrela dvorano

Foto: Nina Fortič

Foto: Nina Fortič

V petek, 21.2., smo že drugič napolnili avtobus in ga poslali na nepozabno izkušnjo rokenrola, tokrat v Krško. Sausages, Billysi ter Hamo & Tribute 2 Love so poskrbeli za nepozabno vzdušje, ki se je skozi večer samo še stopnjevalo. 

Začelo se je že v Ljubljani, kjer so bandi skupaj s še nepotešenimi navdušenci rokenrola in njihovimi ženskimi pripadnicami vstopili na naš tourbus. Ob pijači dobrodošlice se je vzdušje hitro sprostilo, na poti proti Krškem pa so se že stkale prve vezi med našimi obiskovalci in obiskovalkami.  
 
Vzdušje je bilo enkratno, v dvorani pa ni manjkalo rokenrol žurerjev, ki so vztrajali do jutranjih ur. Če ste tokratno ekskurzijo slučajno zamudili, imate popravni izpit lahko že ta petek, 28.2., ko bo turneja potovala v Koper. Mesta na avtobusu se že polnijo, zato si hitro zagotovite svoje mesto. Za le 10 € poleg sedeža na avtobusu skupaj z vsemi tremi rokerskimi skupinami dobite tudi pijačo, animacijo na avtobusu, nepozaben trojni koncert in varno vožnjo nazaj.
 
RNR trojček potuje kot paket rokenrola prevladujoče avtorske glasbe s Sausages, Billysi in Hamo & Tribute 2 Love. Slovenijo je zajel rokerski val s kar devetimi koncerti omenjenih treh skupin. Koncerti so začinjeni s posebnimi glasbenimi gosti na odru (npr. Tomi Meglič, Gregor Skočir, itd) in presenečenji na avtobusu. 
 
Od 1. februarja do 29. marca bo rokerska karavana obiskala devet slovenskih krajev. Vrata na avtobus so odprta za vse, ki želite iz prve roke okusiti rokenrol v akciji. Ob nakupu sedeža na rokenrol busu si je mogoče kupiti doživetje, pristno vožnjo na rokenrol busu, vstopnico na koncert in prevoz iz Ljubljane (ali na poti) ter nazaj.  A pozor – število vstopnic za »so-ekskurzijante« je omejeno.
 
Rock’n’roll ekskurzija II osvaja Slovenijo od 1. februarja do 29. marca 2014 po naslednjih krajih: Novo mesto, Postojna, Krško, Koper, Nazarje, Maribor, Kranj, Ravne na Koroškem in Ljubljana.
 
Razlog združevanja je nadaljevanje uspešnega predhodnega projekta Rock’n’roll ekskurzije s Sausages in njihovimi gosti, katerega pozitivni naboj so prepoznali glasbeniki sami. Zaradi zanimive kemije med omenjenimi tremi bendi, spoj prvinskega rokenrola in roka s srcem, so pod okriljem Glasbene agencije GIG, odločili idejo nadgraditi.
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.