Dobrodelni koncert Pričarajmo otroške nasmehe
1. december, 2011
Naj ples tega trenutka s skupino Fantasy na Božičnem DJT
1. december, 2011

Romana Krajnčan z balado Le prijatelja

Foto: Pablo Montanez

Foto: Pablo Montanez

Na prvi decembrski dan Romana Krajnčan v radijski eter pošilja novo skladbo z naslovom ‘Le prijatelja’. Gre za drugi single z aktualnega albuma ‘Manjka mi, manjka’, ki je pri založbi Dallas Records izšel konec oktobra 2011.
Besedilo za skladbo je napisala Bina Štampe Žmavc, avtor glasbe in aranžmaja pa je Lojze Krajnčan.
‘Le prijatelja’ je igriva balada o prijateljstvu, ki bi na trenutke lahko preraslo v ‘nekaj več’, a zaradi prijateljskih vezi se moški in ženska odločita ostati ‘le prijatelja’.
Vzporedno z albumom pa je nastala tudi istoimenska predstava – muzikal ‘Manjka mi, manjka’ v režiji Gašperja Tiča, ki uspešno potuje po vsej Sloveniji. Ples in glasba združena v celoto, ki s kančkom humorja in življenjsko tematiko vsakemu ponuja možnost, da se najde v predstavi. Naslednjo ponovitev si lahko ogledate 21. in 28. decembra ob 20h v ljubljanskem SiTi Teatru.

Na prvi decembrski dan Romana Krajnčan v radijski eter pošilja novo skladbo z naslovom Le prijatelja. Gre za drugi single z aktualnega albuma Manjka mi, manjka, ki je pri založbi Dallas Records izšel konec oktobra 2011.

Besedilo za skladbo je napisala Bina Štampe Žmavc, avtor glasbe in aranžmaja pa je Lojze Krajnčan.

Le prijatelja je igriva balada o prijateljstvu, ki bi na trenutke lahko preraslo v “nekaj več”, a zaradi prijateljskih vezi se moški in ženska odločita ostati “le prijatelja”.

ROMANA KRAJNČAN – Le prijatelja RomanaKrajncanLeprijatelja.mp3

Vzporedno z albumom pa je nastala tudi istoimenska predstava – muzikal Manjka mi, manjka v režiji Gašperja Tiča, ki uspešno potuje po vsej Sloveniji. Ples in glasba združena v celoto, ki s kančkom humorja in življenjsko tematiko vsakemu ponuja možnost, da se najde v predstavi. Naslednjo ponovitev si lahko ogledate 21. in 28. decembra ob 20h v ljubljanskem SiTi Teatru.