Že 15. Rad bi bil normalen festival
24. september, 2013
Zoran Predin s singlom U mojim očima napoveduje nov album
24. september, 2013

Rusko Richie predstavlja video za skladbo Zbogom

Rusko se je pred časom soočil s tragično zgodbo, ki ga je zaznamovala za vedno in nastala je nova skladba Zbogom.

"Vsi pridemo kdaj do trenutka, ko imamo občutek nezaželenosti. Ko začutimo padec iz katerega ne vidimo rešitve. Nato iščemo pot in ugotovimo, da bi bilo najbolje, da nas ne bi bilo," pravi Rusko Richie in v isti sapi dodaja, da ta pot ni rešitev. "Lepo je, ko človek začne ceniti življenje in ljudi okoli sebe. Velikokrat se ne zavedamo kaj in koga imamo ob sebi, dokler tega oziroma te osebe ne izgubimo," je zaključil pevec, ki življenjsko zgodbo, nastalo po resničnem dogodku, predstavlja skozi novo avtorsko skladbo Zbogom.
 
Za skladbo Zbogom je Rusko Richie že posnel videospot, v katerem v glavni vlogi nastopa igralka Tea Rozman, ki je uprizorila njegovo dekle. Piko na i sta dodali 6-letni dvojčici Ajda in Tajda, ki sta uprizorili angelčka. Na pomoč pri snemanju zgodbe skladbe Zbogom so priskočili tudi gasilci, reševalci in policija iz Postojne. Za make-up je poskrbela Sandra Puhar, spot pa so snemali na treh lokacijah – v Postojni, Ljubljani in Tržiču. Videospot je posnela ekipa slabescene pod vostvom Mateja Slabeta.
 
Rusko Richie je nad končnim rezultatom navdušen, saj je bilo v fazi izvedbe v skladbo in videospot vloženega veliko dela.
[iframe width=”600″ height=”338″ src=”//www.youtube.com/embed/i3nHv7jDkFg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]