Orleki s Plaketo dr. Slavka Gruma
28. januar, 2014
Zoran Predin v videu za skladbo Čas beži
28. januar, 2014

San Di Ego predstavljajo Domino

Foto: Dominika Torkar

Foto: Dominika Torkar

Hard Rock skupina San Di Ego, ki jo sestavljajo že uveljavljeni glasbeniki Sergej Škofljanec (vokal), Jure Doles (bobni), Matic Ajdič (kitara) in Martin Rozman (bass kitara), predstavlja novo skladbo Domina! Za skladbo so posneli tudi videospot.

Domina: zgodba o sosedi, ki v ulici povzroča zmedo med stanovalci. Domina privablja v svoj dom goste moškega spola, se z njimi zabava, jim pobira denar. Moški so njeni sužnji, ne morejo se ji upreti. In prav o tem v videospotu razmišlja pevec Sergej Škofljanec. Resnica pa je … drugačna. Oglejte si videospot, nedvomno boste presenečeni.
 
Skladba Domina dobro sledi liniji, ki so jo fantje skupine San Di Ego začrtali pred letom dni – energija klasičnega hard rocka, strast in zgodba, ki je v realističnem slogu zabavna v svoji krutosti. 
 
V videospotu domino, skrivnostno sosedo, ki prebuja nečiste fantazije voajerskih opazovalcev, igra dama, ki dobro ve, kaj pomeni imeti rockersko srce in je s svojo prisotnostjo in gibi moč videospota krepko potencirala. Govorimo o hčerki rockovske legende Pera Lovšina, Nejki Lovšin. Za produkcijo videospota sta poskrbela italijanski režiser Jurij Girotto in organizatorka Oriana Girotto.
 
Ko pravi rock’n’roll band, ki je zgolj v enem letu postal odrska senzacija, pripoveduje zgečkljivo zgodbo in, ko se za videospot izbere glavni lik, ki že celo življenje v sebi čuti rock’n’roll, čeprav se skriva pred javnostjo, nastane eksplozivna kombinacija. 
 
SAN DI EGO – Domina SanDiEgoDomina.mp3