Foto: Žiga Lovšin
Zombi v katakombi, priredba pesmi Pridigarjev, novi singel skupine Sell out
3. junij, 2013
Videointervju z legendarnim Milanom Kreslinom
4. junij, 2013

San Di EGO z novim singlom Sonce je tam kjer si ti

Ko ostanemo še brez zadnjega centa je na preizkušnji ljubezen, zato so se člani pravoverne slovenske hard-rock atrakcije San Di EGO odločili, da bo njihov tokratni singel z naslovom Sonce je tam kjer si ti posredoval sporočilo iskrene ljubezni, razumevanja in iskanja prave sreče v življenju.

Sergej Škofljanec, Matic Ajdič, Jure Doles in Martin Rozman so se pred kratkim predstavili v ljubljanskem Orto baru, kjer jih je prišla spodbujat med drugim tudi množica eminentnih predstavnikov iz sveta glasbe in zabave nasploh. 
 
Fantje so tam predstavili svoj prvi singl z naslovom Zadnji cent ter predvajali tudi njihov prvi videospot za dotični komad. Po več kot uspešnem preboju zvočnega zidu tako kvartet nadaljuje s polno paro in obljublja, da ima za rokavi skritih še veliko glasbenih adutov, kateri bodo luč dneva ugledali tako na radijskih postajah, kot tudi na koncertih, katere novopečeni bend načrtuje nekje jeseni. 
 
Singel je bil tudi tokrat posnet v mobilnem studiu Urgenca pod taktirko Mateja Zalarja, za končni mix je poskrbel Franci Zabukovec – Zabukowski, avtor pesmi, besedila in producent je Sergej Škofljanec, pod aranžma pa so se podpisali vsi člani zasedbe San Di EGO.

SAN DI EGO – Sonce je tam kjer si ti sandiegoSoncejetamkjersiti.mp3