Srečna mladina s singlom Kdo smo
6. maj, 2013
Inmate tretjič s poročilom iz studia
6. maj, 2013

Sara Jagrič v videospotu Vse kar vredno je

22-letna Sara Jagrič prihaja iz Dola pri Ljubljani in tako kot mnogo pevk je svojo pot pričela že v rani mladosti. Tako je že komaj pri 9-ih letih doživela svoj prvi veliki javni nastop v oddaji ZOOM, kjer je v duetu s pevko/igralko Tanjo Ribič zapela Evrovizijsko pesem Zbudi se. Pri 10-ih letih je nastopila tudi v mladinski oddaji Pod Klobukom prav tako z Evrovizijsko upešnico Ne ni res. Skozi vsa leta je bila tudi članica mladinskega zbora RTV Slovenija, kjer je prav tako pridobila veliko izkušenj. 

K sodelovanju za svoj prvenec se je odločila povabiti utečen team Pancho Music Production pod vodstvom odličnega producenta in glasbenika Damjana Pančurja, kateri je za skladbo Vse kar vredno je poskrbel za glasbo in aranžma, besedilo pa je nastalo pod peresom Sare Jagrič in prav tako ob sodelovanju glasbenika/producenta Damjana Pančurja.
 
Za omenjeno skladbo je ekipa posnela tudi videospot. Sara: "V videospotu so moje 3 najboljše prijateljice, družina in fant, saj sem želela, da so prisotni pri samem projektu in se še bolj veselijo z mano novega izdelka."