Znan je celoten program 34. Druge godbe
15. marec, 2018
Koncertna predstavitev dveh hrvaških bandov – Vatra in Detour
16. marec, 2018

Sara Lamprečnik z novim singlom Ti in vesolje

“Kaj je še bolje, ti in vesolje, daješ mu pomen”, so besede, ki si jih bomo prav gotovo prepevali celo poletje. Na vidiku je namreč nova skladba simpatične blondinke Sare Lamprečnik, ki nosi naslov Ti in vesolje. Besedilo te živahne pop pesmi sta napisala Sara in Alex Volasko, trenutno eden najbolj obetavnih mladih glasbenih ustvarjalcev na slovenski sceni. Alex je poskrbel tudi za glasbo.

Glasbenika sta v preteklosti že uspešno sodelovala, in sicer sta skupaj ustvarila njen prvi singel “Le ti to znaš”, s katerim se je talentirana pevka, aprila lani, uspešno predstavila na festivalu POPROCK. Sara pravi, da besedilo skladbe Ti in vesolje govori o tem, da je ljubezen neskončna kot vesolje. “Če ne bi bilo ljubezni, ne bi bilo neskončnosti.

 

Pravo ljubezen začutiš takrat, ko se ob nekom lahko jokaš in smejiš hkrati. Pa ti nič ne zameri. Ljubezen je v dobrem in slabem.”

Za pesem Ti in vesolje je Sara izdala tudi video spot, ki ga je premierno predstavila na YouTube v začetku marca 2018. Sara pravi, da je snemanje videa potekalo zelo sproščeno in spontano. “Nekaj kadrov smo posneli v studiu že med samim snemanjem pesmi, nekaj pa smo jih posneli še na obali. Pri snemanju je sodeloval Alex Volasko. Sproti sva se dogovarjala kaj in kako bova posnela, saj sem želela, da je videospot pristen, tako kot sama pesem.” Pevka nam je zaupala tudi, da se z glasbo ukvarja že od svojega 6. leta. “Z leti sem ugotovila, da je potrebno biti delaven in na svoji glasbeni poti nabrati čim več izkušenj. Pred vsem pa moraš biti vztrajen in ne smeš nikoli obupati!”

Sara sledi svojemu motu in pridno pripravlja novo skladbo, tokrat naj bi to bila romantična balada.