Dani Dandosa s singlom Koga ljubiš zjutraj
3. april, 2014
Nana Milčinski v singlu Še to noč
7. april, 2014

S.A.R.S in Happy Ol’ McWeasel povsem napolnila dvorano MC Brežice

Foto: Nataša Kalin

Foto: Nataša Kalin

V petek, 28. marca je Društvo študentov Brežice v dvorani MC Brežice organiziralo  tradicionalni DŠB FEST, kjer tako kot vsako leto, nastopijo vrhunski glasbeniki. Tokrat so kot goste povabili trenutno najbolj popularno srbsko ska-rock skupino S.A.R.S ter največjo slovensko glasbeno skupino z irskimi melodijami, Happy Ol’Mcweasel.

Začela je Sveže Amputirana Ruka Satrianija (S.A.R.S.), ki je že po prvi skladbi napolnila dvorano do zadnjega kotička, kar smo v zadnjem času že kar pogrešali. Ob odlični akustiki in zelo razpoloženim srbskim rokerjem, se je množica odzvala z velikim valom navdušenja. Zaigrali so vse svoje največje hite, od Lutke, Rakije, Ratujemo ti i ja, To rade in še mnoge druge… Koncert so izvrstno izpeljali in kmalu za njimi so že prišle na vrsto Vesele podlasice, ki so dobesedno letele po odru, kar je občinstvo spet dvignilo na noge. Po dobrih dveh urah vrhunskega koncerta, se je totalno razgreta publika preselila v Mc klub, kjer jih je do konca festivala veselil še zadnji gost večera, DJ Boki Balkan Kan. Skratka, odlična zabava, fenomenalen koncert, nepozabno druženje!
 
Ob koncu bi se organizatorji DŠB Festa (Društvo študentov Brežice) radi še posebej zahvalili Mladinskemu centru Brežice, ki je ves čas aktivno sodeloval pri organizaciji, gostilni Racman, ki je poskrbela za naše goste, da niso stradali, vsem preostalim sponzorjem ter študentskima kluboma KPŠ in DNŠ, ki sta še posebej pripomogla k promociji same prireditve. Najlepša hvala vsem za sodelovanje in se vidimo spet prihodnje leto!