Eva Boto s kavča na koncerte
1. junij, 2020
Čao Portorož predstavljajo Ljubavnik!
8. junij, 2020

Saša Lešnjek predstavlja Klopco želja

Mlado slovensko pevko in igralko Sašo Lešnjek je širše občinstvo spoznalo v muzikalu Briljantina, kjer je zaigrala v vlogi živahne Sandy.

Od takrat je minilo nekaj let slovensko občinstvo pa je pevko spremljalo na njeni samostojni glasbeni poti, na kateri se je predstavila kot izvajalka in tudi kot avtorica s pesmimi Zaljubljena v ta svet, Nazaj v Piran ter z zadnjo Pelji me nazaj. Da je njena želja po ustvarjanju velika dokazuje tudi z novo pesmijo Klopca želja, v videospotu pa je pevka pokazala tudi svoj plesni talent.

Zgodba govori o tem, kako punca vsak dan skozi okno opazuje klopco v parku, na kateri se je tudi sama zaljubila. Na njej se vedno menjujejo pari – nekateri se razidejo, drugi zaljubijo in zdi se kot da cel svet hiti mimo in se spreminja, samo ona s svojim dragim še vedno ostaja točno tam kjer je, iz dneva v dan bolj srečna in zaljubljena.

Čutni ples z Arnejem Ivkovičem

Klopca želja torej govori o zaljubljenem paru in njuni neskončni ljubezni, ki skozi leta ostaja nespremenjena in iz dneva v dan močnejša. Plesni značaj pesmi je pevka predstavila tudi v videospotu, v katerem je zaljubljen par uprizorila z zmagovalcem Zvezde plešejo 2018, Arnejem Ivkovičem. Videospot je bil posnet v prelepi grajski dvorani Posavskega muzeja Brežice, k sodelovanju pa je pevka ob Arneju povabila tudi del kreativne ekipe šova Zvezde plešejo; koreografa Miho Krušiča, ki je prevzel vlogo producenta in idejnega vodje, Jan Filip Jordan Frangeš je prevzel snemanje in montažo, make up in pričesko je prispevala izjemna Lea Bole, za prečudovito obleko pa je poskrbela Elisa Sandes (Elisa Design), katere prelepe kreacije lahko prav tako spremljamo v šovu Zvezde plešejo.

 

 

Saša Lešnjek je o nastajanju videospota za novo pesem še povedala, da sta v videu romantično zgodbo z Arnejem ponazorila skozi ples in da je izjemno hvaležna, da je bil Arnej pripravljen sodelovati.

“V plesu sem neskončno uživala, vedno sem oboževala ples in res sem presrečna, da sem imela vsaj enkrat v življenju možnost plesati s tako profesionalnim in simpatičnim plesalcem. Nič se mi ni zdelo pretežko, tudi Arnej je kmalu opazil, da se hitro učim in mi je sprva preproste korake tekom vaj malce bolj zakompliciral.”

Edina stvar, ki ji je delala preglavice, so bili dvojni obrati, saj je med njimi vedno izgubila ravnotežje in enkrat med vajo tudi pošteno padla. “Še zdaj imam modrico na kolenu. Ampak nič za to, je bilo vredno!” še v smehu doda Saša.