Foto: Tina Rus
Na snemanju videospota s skupino Zaklonišče prepeva
19. januar, 2014
Magrateja z novim singlom Pot v neznano
21. januar, 2014

Sausages, Billysi in Hamo & Tribute 2 Love na Rock’n’roll ekskurziji II

Tri rokerske skupine. En avtobus. Devet krajev naklepnega zločina. Tu je Rock’n’roll ekskurzija II s Sausages, Billysi in Hamo & Tribute 2 Love – združeni v duhu rokenrola! 

RNR trojček bo potoval kot paket rokenrola prevladujoče avtorske glasbe s Sausages, Billysi in Hamo & Tribute 2 Love. Prihaja rokerski val, ki bo zajel kar devet koncertov omenjenih treh skupin po Sloveniji. Koncerti bodo začinjeni s posebnimi glasbenimi gosti na odru in presenečenji na avtobusu. 
 
Od 01. februarja do 29. marca bo rokerska karavana obiskala devet slovenskih krajev. Vrata na avtobus so odprta za vse, ki želite iz prve roke okusiti rokenrol v akciji. Ob nakupu sedeža na rokenrol busu si je mogoče kupiti doživetje, pristno vožnjo na rokenrol busu, vstopnico na koncert in prevoz iz Ljubljane (ali na poti) ter nazaj.  A pozor – število vstopnic za “so-ekskurzijante” je omejeno. 
 
Rock’n’roll ekskurzija II bo osvajala Slovenijo od 01. februarja do 29. marca 2014 po naslednjih krajih: Novo mesto, Postojna, Krško, Koper, Nazarje, Maribor, Kranj, Ravne na Koroškem in Ljubljana.
 
Razlog združevanja je nadaljevanje uspešnega predhodnega projekta Rock’n’roll ekskurzije s Sausages in njihovimi gosti, katerega pozitivni naboj so prepoznali glasbeniki sami. Zaradi zanimive kemije med omenjenimi tremi bendi, spoj prvinskega rokenrola in roka s srcem, so pod okriljem Glasbene agencije GIG, odločili idejo nadgraditi. 
 
Rock’n’roll ekskurzija II želi v občinstvu vžgati prvinski rokenrol, katerega smisel je glasba z dobro energijo in pristno druženje. Bistvo Rock’n’roll ekskurzije je tako druženje glasbenikov z občinstvom na avtobusu ter spraviti mladino ter mladino po srcu izpred ekranov na koncert in druženje. Obenem gre za oživljanje trenutno ne ravno zavidljive klubske scene. 
 
Vsak, ki bo kupil vstopnico za rokenrol bus – sedež (cena je 10 eur/os), bo obenem tudi v žrebanju za zelo privlačne nagrade, med drugim za vrhunsko tatu storitev priznanega Red Cat studia.
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.