Bajaga z velikim koncertom prihaja v Halo Tivoli
29. november, 2012
Inmate junuarja 2013 na evropski turneji s Channel Zero
29. november, 2012

Sausages proslavili 20-letnico

Foto: Miro Majcen

Foto: Miro Majcen

V soboto, 24. novembra 2012 je v prepolnem ljubljanskem Orto baru že skoraj legendarna, če ne pa vsaj nepogrešljiva, garažna rock skupina Sausages proslavila svojo 20. obletnico s pregledom svojega 20-letnega ustvarjanja, novim singlom – premierno v živo – „Dej pel“ in z nekaterimi vidnimi gosti ljubljanske glasbene scene.
Že pred klubom je bilo videti, da bo avditorij nabito poln, med občinstvom pa smo lahko videli tako generacijsko že dolgoletne fane, kot tudi mlajše občinstvo, ki prisega na pravi kleni rock’n’roll. Na oder Orto bara je ob 22.00 končno stopila skupina Sausages, ki jo poznamo po mnogih uspešnicah, kot so „To mi deli“, „Nimam moči“, „Od garaže do terase“, „Spal bom cel dan“ in mnoge druge. V več kot dveurnem koncertu so se kot gostje zvrstili tudi nekateri drugi vidni člani slovenske glasbene scene: Tomi Meglič, Grega Skočir, Primož Romšak, Fidži in Jacuzzy, ki so s frontmanom Sausages Goranom Breščanskim odpeli nekatere stare uspešnice skupine, kot tudi nove skladbe. Na pevsko mesto je stopil tudi Martin Janežič – Buco, ki je odpel pesem „Buco Blues“. Večer, prežet z emocijami in pravim, trdim rock’n’rollom so zaključili z veličastno rojstnodnevno torto, hot dogi, pivom v potokih – vse do jutranjih ur!

V soboto, 24. novembra 2012 je v prepolnem ljubljanskem Orto baru že skoraj legendarna, če ne pa vsaj nepogrešljiva, garažna rock skupina Sausages proslavila svojo 20. obletnico s pregledom svojega 20-letnega ustvarjanja, novim singlom – premierno v živo – Dej pel in z nekaterimi vidnimi gosti ljubljanske glasbene scene. 
Že pred klubom je bilo videti, da bo avditorij nabito poln, med občinstvom pa smo lahko videli tako generacijsko že dolgoletne fane, kot tudi mlajše občinstvo, ki prisega na pravi kleni rock’n’roll.

Na oder Orto bara je ob 22.00 končno stopila skupina Sausages, ki jo poznamo po mnogih uspešnicah, kot so To mi deli, Nimam moči, Od garaže do terase, Spal bom cel dan in mnoge druge. V več kot dveurnem koncertu so se kot gostje zvrstili tudi nekateri drugi vidni člani slovenske glasbene scene: Tomi Meglič, Grega Skočir, Primož Romšak, Fidži in Jacuzzy, ki so s frontmanom Sausages Goranom Breščanskim odpeli nekatere stare uspešnice skupine, kot tudi nove skladbe. Na pevsko mesto je stopil tudi Martin Janežič – Buco, ki je odpel pesem Buco Blues.

Večer, prežet z emocijami in pravim, trdim rock’n’rollom so zaključili z veličastno rojstnodnevno torto, hot dogi, pivom v potokih – vse do jutranjih ur!