Ajda Ivšek z angleškim singlom Ain’ nobody
1. julij, 2013
Inovativno Mesto mladih 2013
1. julij, 2013

Sausages v skladbi Spolna prjatla

Sausages v okviru predstavitve nove plošče, ki so jo izdali ob 20. obletnici svojega delovanja, z naslovom 3, 4, 5 – Dej pel, in po prvem singlu Dej pel pošiljajo med poslušalce drugo skladbo s plošče, s pomenljivim naslovom Spolna prjatla.

Gre za zelo energično poletno skladbo, okrepljeno s trobilno sekcijo, govori pa o prav posebnem tipu odnosov, ki so še posebej pogosti v poletnih mesecih in tudi sicer… 
 
"Pesem Spolna prjatla predstavlja specifičen Sausages terapevtski pristop. Živimo v dobi, ko mnogim primanjkuje časa za klasično zvezo, ljudje so lahko tudi bolj čustveno odsotni, spolni nagon pa je večno prisoten. Ustvarjajo se nove zveze, ki temeljijo na zaupanju in spolni zvezi, bolj kot na čustveni. Ustvarjajo se sproščene zveze, katerih glavna kvaliteta je sproščena in igriva spolnost. Pogosto lahko nastanejo kot nekoč trajajoče klasične zveze, ki pa se prelevijo v t. i. spolno prijateljstvo, lahko bi rekli ljubimsko, a na osnovi trdnega zaupanja.", je o skladbi povedal Marko Čulajević – Čule. 

SAUSAGES – Spolna prjatla sausagesSpolnaprjatla.mp3