Foto: Manca Jevšček
Že šesti Kromberški punt
17. junij, 2013
Nuša Derenda z novim singlom Kakor ptica, kakor pesem
18. junij, 2013

Schengenfest se nevzdržno bliža

Z nezadržno naglico se bliža letos že šesti Schengenfest, ki prinaša izbor odličnih glasbenih skupin in didžejev na kar treh odrih, letos večjih kot kadarkoli doslej. 

V Vinici v Beli krajini boste med 2. in 4. avgustom 2013 deležni glasbenega razvajanja ob številnih spremljevalnih dejavnostih, veliko več kot prejšnja leta. Čakajo vas kar tri dni skrajnega uživanja v Krajinskem parku Kolpa, ki se ponaša s prekrasno naravo in reko Kolpo, v kateri se lahko do mile volje kopate in čolnarite. Vse to se ponuja samo še do vključno do 19. 6. 2013 po nižji ceni, da pa vas organizatorji radi razvajajo, pa poleg nizkih cen bogatega izbora hrane in pijače, saj boste imeli na voljo tudi kamp trgovino, ponujajo tudi povsem zastonj tridnevno kampiranje, kar je že redkost na festivalih! 
 
Festival zvoka, sonca in zabave bo tako tudi letos poskrbel za nove dogodivščine, ki bodo prav gotovo lahko pozitivno vplivale na vaše življenje, saj se na festivalu srečujejo mladi in mladi po srcu iz vse Slovenije in vedno več iz tujine, vse pa druži veliko dobre volje, želje po kvalitetni zabavi in pozitivna energija. Da bo te v izobilju, bo prav gotovo pripomogel bogat glasbeni program za vse okuse. Festival, ki se je v minulih petih letih razvil v največji "kamping pop rock" festival v Sloveniji, bo tudi letos postregel z odlično bero nastopajočih, kot tudi še bogatejšim spremljevalnim programom kot prejšnja leta. Raje ne seštevajte, koliko bi vas stalo le tridnevno kampiranje, kaj šele koncerti glasbenih skupin na samostojnih koncertih – odpravite se na najbolj nor festival letošnjega poletja – Schengenfest 2013! Kjer so sonce, glasba in sproščena zabava doma in tam je lahko vaš dom vse 3 dni! Vedno večji, vedno bolj seksi, Schengenfest 2013!