Foto: Bojan Atanaskovič
Happy Ol’ McWeasel v adrenalinskem naletu na domačih in tujih odrih
13. junij, 2013
Foto: Tina Rus
Saxon znova prepričali poslušalce
14. junij, 2013

Še dober teden do festivala GorA RockA

Še dober teden dni nas loči do devete ponovitne dobrodelnega rock festivala GorA RockA. Od petka, 21. junija, do nedelje, 23. junija, se bo na Šentviški planoti (v bližini Tolmina) festival odvijal tudi letos.

V predprodaji si lahko zagotovite festivalske vstopnice po ceni 22 EUR samo še danes in jutri. Potem bodo festivalske vstopnice na voljo za 30€, na dan dogodka pa bo možno kupiti tudi dnevno vstopnico po 20€. Vstopnice je v predprodajije možno kupiti na vseh prodajnih mestih Eventima (Petrol, 3dva, Kompas, Big Bang, Mercator…) in na spletu www.eventim.si.
 
Poleg nastopa skupin Siddharta, Tabu, Mi2, Don Mentony Band, Happy Ol' McWeasel, Avven, Justin's Case, Sláinte ol' friend, Wild crew, Chained pistons in Devils bridge, se bodo obiskovalci lahko zabavali tudi ob bogatem dnevnem dogajanju (družabne igre, nogometni turnir, lokostrelstvo, turnir v odbojki na mivki, impro liga, kulturna predstava). Za dodatno popestritev jutranjega dogajanja (beri: after party), bo tudi letos poskrbela zasedba Suho cvetje.
 
Že lansko leto ste bili deležni brezplačnega zajtrka in tako bo tudi letos. Poleg brezplačnega zajtrka pa bodo organizatorji poskrbeli tudi za izredno poceni toplo kosilo.
 
Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen širši skupnosti in posameznikom. Organizatorji so se odločili, da letošnji izkupiček festivala namenijo projektu Botrstva v Sloveniji in nakupu novega gasilskega vozila lokalnega gasilskega društva PGD Ponikve – Planota.
 
Cena vstopnic v predprodaji: od 16. 3. 2013 do 14.6.2013: 22,00 EUR; na dan festivala: 30,00 EUR.