All4play veseli, da igra Game Over še ni končana
15. maj, 2012
Na videointervjuju skupina Trash Candy
15. maj, 2012

Sell out polni pozitivne energije in na koncertnih odrih

Foto: Žiga Lovšin

Foto: Žiga Lovšin

Ska-Punk-Reggae skupina SELL OUT iz Kočevja je po obeležitvi 10. obletnice delovanja aktivna kot že dolgo ne. Lahko bi rekli, da so fantje v tem trenutku že vsem zelo dobro poznana zgodba. Če se na hitro spomnimo, 23.decembra 2011, so fantje pripravili res nepozaben dogodek z gosti v Športni dvorani Kočevje, za piko na i pa še izdali svoj odlični dvojni album The Best Of Sell Out. Pesmi se zelo uspešno vrtijo po radijskih postajah, aktualen single je pesem Kaj naj naredim. Ampak kot pravijo fantje, se je tu njihova prava zgodba komaj začela, dobili so nujno potrebni zagon, zdaj pa se kar ne morejo ustaviti.
Povedali so nam: »Zimski dogodek nam je dal novih kril, vibracije so pozitivne, gremo s polno paro naprej. Takoj po jubileju smo odšli v vadbeni prostor, začeli pripravljati nov, čisto svež material za nov plošček. Smo polni idej, katere počasi spravljamo na papir, v note in še kam. Kot poslastica našega dela pa so koncerti, ki jih imamo kar nekaj, za nekaj nastopov pa se naš management še dogovarja. Ljudem, ki prihajajo na koncerte želimo pripraviti pozitivno vzdušje, da se z nami veselijo, plešejo, skratka, da se imamo vsi skupaj the best, saj ravno to, še posebej v teh težkih časih potrebujejo tako oni, kot mi in to jim vedno želimo dati. Klima je prava, izkoriščamo jo v polni meri. Vidimo se na koncertih.«

Ska-Punk-Reggae skupina Sell out iz Kočevja je po obeležitvi 10. obletnice delovanja aktivna kot že dolgo ne. Lahko bi rekli, da so fantje v tem trenutku že vsem zelo dobro poznana zgodba. Če se na hitro spomnimo, 23.decembra 2011, so fantje pripravili res nepozaben dogodek z gosti v Športni dvorani Kočevje, za piko na i pa še izdali svoj odlični dvojni album The Best Of Sell Out. Pesmi se zelo uspešno vrtijo po radijskih postajah, aktualen single je pesem Kaj naj naredim. Ampak kot pravijo fantje, se je tu njihova prava zgodba komaj začela, dobili so nujno potrebni zagon, zdaj pa se kar ne morejo ustaviti. 

Povedali so nam: “Zimski dogodek nam je dal novih kril, vibracije so pozitivne, gremo s polno paro naprej. Takoj po jubileju smo odšli v vadbeni prostor, začeli pripravljati nov, čisto svež material za nov plošček. Smo polni idej, katere počasi spravljamo na papir, v note in še kam. Kot poslastica našega dela pa so koncerti, ki jih imamo kar nekaj, za nekaj nastopov pa se naš management še dogovarja. Ljudem, ki prihajajo na koncerte želimo pripraviti pozitivno vzdušje, da se z nami veselijo, plešejo, skratka, da se imamo vsi skupaj the best, saj ravno to, še posebej v teh težkih časih potrebujejo tako oni, kot mi in to jim vedno želimo dati. Klima je prava, izkoriščamo jo v polni meri. Vidimo se na koncertih.”