Moveknowledgement predstavljajo videospot skladbe Hands
8. december, 2011
Božični jazz na ljubljanskem gradu z Mio Žnidarič
8. december, 2011

Sell out praznuje 10-letnico obstoja

Foto: Žiga Lovšin

Foto: Žiga Lovšin

Veliki promocijski koncert ob izidu dvojnega »The Best off« albuma ter praznovanje 10. obletnice delovanja je napovedan za petek, 23.decembra v športni dvorani FIS v Kočevju
Začetki delovanja Ska-Punk-Reggae skupine SELL OUT iz Kočevja segajo v leto 2001, ko so se nekega sobotnega jutra zbrali štirje fantje in se odločili, da pričnejo glasbeno pot. Nekaj časa so delovali pod imenom ”No Comment”, zatem pa je v skupini prišlo do nekaj kadrovskih sprememb, pridružila se jim je še bras sekcija, klaviature ter tolkala in v tistem trenutku se je pričelo novo poglavje, imenovano SELL OUT, ki danes uspešno razgreva občinstva po Sloveniji ter tudi v sosednji hrvaški.
Zgodaj spomladi je v skupini padla odločitev, da 10 let delovanja zabeležijo na prav poseben način z gosti, ki so tako ali drugače v letih delovanja sodelovali s skupino, vse skupaj pa bodo začinili z izdajo težko pričakovanega, kar dvojnega ‘The Best Of’ albuma. Vse to se bo zgodilo na predbožični večer 23.decembra 2011 v športni dvorani FIS v Kočevju.
Gostje, ki se bodo na velikem odru pridružili 9-članski družini SELL OUT, so:
OMAR ISMAIL iz Ajdovščine kot povezovalec in pevec, SEMO (znan iz ‘Murat in Jose), PETRA LIKAR iz Kočevja. Za popestritev na odru z bruhanjem ognja, žongliranjem in še marsičim bodo skrbeli priznani animatorji MIHA, GAŠPER in NELEJ iz Ptuja ter prvič po osmih letih zbrana četverica ‘NO COMMENT’, iz katere je kasneje sledila zgodba, imenovana SELL OUT.
Za uvodno ogrevanje občinstva bo poskrbel ‘The Police cover band’, ki deluje pod imenom ‘PULCIJA’.

Veliki promocijski koncert ob izidu dvojnega The Best off albuma ter praznovanje 10. obletnice delovanja je napovedan za petek, 23.decembra v športni dvorani FIS v Kočevju

Začetki delovanja Ska-Punk-Reggae skupine Sell out iz Kočevja segajo v leto 2001, ko so se nekega sobotnega jutra zbrali štirje fantje in se odločili, da pričnejo glasbeno pot. Nekaj časa so delovali pod imenom No Comment, zatem pa je v skupini prišlo do nekaj kadrovskih sprememb, pridružila se jim je še bras sekcija, klaviature ter tolkala in v tistem trenutku se je pričelo novo poglavje, imenovano Sell out, ki danes uspešno razgreva občinstva po Sloveniji ter tudi v sosednji hrvaški.

Zgodaj spomladi je v skupini padla odločitev, da 10 let delovanja zabeležijo na prav poseben način z gosti, ki so tako ali drugače v letih delovanja sodelovali s skupino, vse skupaj pa bodo začinili z izdajo težko pričakovanega, kar dvojnega The Best Of albuma. Vse to se bo zgodilo na predbožični večer 23.decembra 2011 v športni dvorani FIS v Kočevju.

Gostje, ki se bodo na velikem odru pridružili 9-članski družini Sell out, so: Omar Ismail iz Ajdovščine kot povezovalec in pevec, Semo (znan iz Murat in Jose), Petra Likar iz Kočevja. Za popestritev na odru z bruhanjem ognja, žongliranjem in še marsičim bodo skrbeli priznani animatorji Miha, Gašper in Nelej iz Ptuja ter prvič po osmih letih zbrana četverica No comment, iz katere je kasneje sledila zgodba, imenovana Sell out. Za uvodno ogrevanje občinstva bo poskrbel The Police cover band, ki deluje pod imenom Pulcija.