Foto: Žiga Koritnik
Začetek praznovanja 10. obletnice skupine The Tide
31. maj, 2013
Mit tik pred izdajo albuma AkuStik
1. junij, 2013

Severina napolnila Stožice

Stožice so ponorele! Prepolna dvorana je bila dobri dve uri v seve-ekstazi. Pelo se je in plesalo, vzdušje je bilo izjemno, zgodil se je celo harlemshake.

Nepozabno, neverjetno, noro – s temi besedami so obiskovalci včeraj opisovali izjemen koncert, ki ga je Severina pripravila skupaj s plesalci skupine Maestro in umetniškim vodjo Tomažem Pandurjem. Spektakel je otvorila Italiana, v nadaljevanju pa smo lahko slišali tudi nekaj starejših uspešnic, kot so Lola, Mili moj, Gardelin idr., za konec pa je Severina odpela še mega uspešnico Brad Pitt. Dobri dve uri, polni emocij sta z vrhunsko koreografijo in scenografijo minili bliskovito.
 
Severina je pokazala, da se z nastopom brez težav lahko postavi ob bok svetovnim divam, saj je svoj nastop izpeljala vrhunsko. Občinstvo je bilo navdušeno nad izjemnimi idejami režiserja in velikega umetnika, Tomaža Pandurja, ki so turnejo 'Dobrodošao u klub' preobrazile v nepozaben avdio-vizulani šov in ne nazadnje ne gre prezreti domiselnih koreografij Anžeta Škrubeta, ki je s svojo plesno skupino Maestro tudi tokrat navdušil. Kot je dejala Severina: "Brez Slovencev te turneje ne bi bilo."
 
Vse se je začelo in končalo v Ljubljani. Turneja DUK2013 je zaokrožila po dvoranah največjih mest bivše skupne republike in vsako izmed njih napolnila do zadnjega kotička. Reka, Skopje, Beograd, Zagreb in Ljubljana. V teh mestih se je zgodil spektakel, ki ga še dolgo ne bomo pozabili!