Foto: Andrej Zavašnik
Anavrin še z videospotom za singel Mesto idej
4. november, 2013
Unther predstavlja videospot za singel Da raztrgamo majke
5. november, 2013

Simon Phillips poučil Slovenijo

Foto: Bruno Sedevcic

Foto: Bruno Sedevcic

Pretekli konec tedna je v Sloveniji nastopil bobnar svetovnega slovesa, Simon Phillips, v družbi izjemne zasedbe v sestavi Andy Timmons (kitara), Steve Weingart (klaviature) in Ernest Tibbs (bas kitara). 

Simon je po petnajstih letih znova obiskal Ljubljano in tokrat občinstvu predstavil svoj povsem novi album z naslovom Protocol II. Med publiko v Cvetličarni smo po pričakovanjih lahko opazili zveneča bobnarska imena slovenske glasbene scene in druge glasbene mojstre, željne izjemne glasbene izkušnje impresivne četverice. Petkov večer je bil eden redkih na turneji, ki je bil delno zasnovan tudi kot "masterclass", zato so slušatelji lahko uživali tudi v pripovedovanju o tem, kako je Protocol II pravzaprav nastajal, publika pa je imela tudi nekaj priložnosti za vprašanja.

Simon Phillips, ki je sicer širnemu svetu poznan predvsem kot bobnar zasedbe Toto, je v izjemni karieri nastopil z zvenečimi imeni (med njimi najdemo Micka Jaggerja, The Who, Joa Satrianija in številne druge), trenutno pa se mudi na lastni evropski turneji, ki bo svojo pot zaključila konec novembra v francoskem La Bressu.  

 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.