Foto: Sebastian Cavazza
Nana Milčinski predstavlja video za skladbo Pesem o vetru
7. november, 2013
Challe Salle in Zala v videospotu za skladbo Nisi sam
7. november, 2013

Simon Urbas pred izidom albuma s singlom One way ticket

Simon Urbas prav te dni končuje svoj prvi album. Izid albumapa napoveduje tudi skladba One way ticket.

Simon: "Nisem več prepričan ali je bila pomlad 2009 ali 2010… tam nekje. Planiranje izleta v najbolj pisano umetniško-žurersko prestolnico za en teden, sliši se super! Napraskan denar, kupljena karta, načrtovana pot, a kaj ko naenkrat vse pade v vodo. Ali naj grem vseeno kar sam? Verjetno bi bilo doživetje vsekakor čudovito, verjetno bi lahko spoznal veliko najrazličnejših pojav…. pravzaprav tega nikoli ne bom vedel!"
 
Sedaj je nekaj let starejši. Išče mogoče druge stvari, drug način zabave? "Ne vem, ali pa se mi samo zdi? No tako pa je nastal tudi ta komad, jebiga v življenju imaš le enosmerno karto (One way ticket)."
 
Komad so po nekaj uspešnih jam-ih, posneli nek hladen jesenski večer pri prijatelju Juretu v Cold cave studiju, pravzaprav je bilo v studiju bolj toplo kot zunaj, ekipa pa je verjetno komu že znana s kakšnega jam session-a v Gromki ali v Rogu. Prepečenci (The Rusks) v nepopolni zasedbi bi lahko rekli na kratko. Bass kitara – Rok Škrlj, solo kitara – Julijan Erič, bobni – Kristijan Buzeti in Simon na ritem kitari in mikrofonu.

SIMON URBAS – One way ticket simonurbasOneWayTicket.mp3


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.