Foto: Alan Orlic
Mi2 in Še en dan
13. februar, 2013
Alex Volasko z novim singlom Najin trenutek
13. februar, 2013

Siter s singlom Nova senzacija

Foto: Mark Duplišak

Foto: Mark Duplišak

Na slovensko glasbeno sceno prihaja staro ime v novi preobleki. Primož P Ram Siter ali krajše kar Siter, ki so ga poznavalci slovenskega rocka lahko spoznali kot pevca ter avtorja glasbe in besedil v zasedbi Nevember1,se podaja na solo glasbeno pot in predstavlja prvo pesem z naslovom Nova senzacija.

“V času, ko smo bili z bendom na krajši pavzi, se mi je nabrala kopica idej in moral sem jih dati ven,” razlaga Siter in v šali priznava, da je zanj tovrstno glasbeno ustvarjanje: “precej novo in zaenkrat senzacionalno luštno!” Nova senzacija v svojem lahkotnem glasbenem aranžmaju nosi le akustične inštrumente ter po avtorjevih besedah odseva rockersko nabritost in kantavtorsko osebnost.

Kot vedno doslej, Siter tudi v tej pesmi ponuja izvrstno besedilo. Tokrat v koraku s časom na sarkastičen način opozarja na splošno hitenje k slavi. “S takšno vnemo hlastamo za navidezno sanjskimi cilji, ki nam jih prodajajo filmi in zvezde, da na poti pozabljamo, da smo sami, takšni kot smo, čisto OK,” pravi Siter, katerega glas lahko slišimo tudi na nekaterih radijskih postajah po državi in dodaja, da ima na zalogi dovolj glasbenih idej, da bo zaposlen še naslednjih nekaj let!

SITER – Nova senzacija PrimozPRamSiterNovasenzacija.mp3