Večer z Andrejem Šifrerjem v Škofji Loki
5. april, 2016
Ladja norcev Lačnega Franca tudi uradno izplula
5. april, 2016

Skupina Kingston kmalu z novim singlom Alle Alle

Skupina Kingston je s pomočjo prijateljev, na svoji Facebook strani, zbrala naslov nove skladbe, ki jo bodo izdali v naslednjih tednih. Vroča poletna skladba, bo nadaljevanje trilogije skladb, med katerimi sta že poznani uspešnici Mi delamo galamo in Danes je moj dan.

Prepričani smo lahko, da bo nova skladba z naslovom Alle Alle, v prihajajočih poletnih mesecih, poskrbela za odlične ritme, dobro razpoloženje in nore zabave.

Ena izmed zabav se bo odvila tudi 18. junija, v rodni Idriji, ko bo skupina praznovala častitljivo obletnico Okroglih 22 let skupine Kingston in na kateri ne bo manjkalo presenečenj.
 
Do takrat lahko, ob njihovih hitih, uživate na enem od njihovih prihajajočih koncertov: 8.4. Yagababa, Šentjanž; 15.4. Cubus, Novo mesto; 20. 4. Trust, Maribor; 30.4. Černelavci.

Skupina Kingston je pred dnevi, na svoji Facebook strani objavila poziv, k sodelovanju snemanja videospota za skladbo Alle Alle. Dekleta, ki bi želela nastopati v videospotu, lahko preko Facebooka, skupini pošljejo sporočilo. Člani zasedbe Kingston obljubljajo, da bodo sodelujoča dekleta deležna super izkušnje in nore zabave.