Premiera mjuzikla Pariz ali jaz
23. marec, 2012
Čarovnija je prvi singel iz nove plošče Petra Lovšina
23. marec, 2012

Skupina Mit v predizboru za nastop na festivalu Rock am Ring

Rock am Ring je festival rock glasbe, ki se vsako leto odvija v nemškem Nürburgringu. Istočasno v Nürnbergu poteka tudi festival Rock im Park. Oba skupaj veljata za enega največjih glasbenih dogodkov na svetu. Letos bo festival potekal od 1. do 3. junija. Poleg že uveljavljenih skupin, kot so Guano Apes, Lamb of God, Linkin Park, Metallica in ostalih, se lahko poslušalcem predstavijo tudi manj znane skupine. V predizbor so prišli tudi fantje iz skupine Mit, ki imajo možnost predstaviti svojo glasbo pred 100 000 ljubitelji rock glasbe. Da bodo dobili vstopnico za nastop, potrebujejo največ glasov od vseh predstavljenih skupin.
Glasovanje poteka na spletni strani http://special.soliver.com/en_int/bandcontest, za pomoč pa so pripravili kratek filmček: http://www.youtube.com/watch?v=3Iw6Ub8KbHQ
Glasovanje poteka do konca 1. aprila.

Rock am Ring je festival rock glasbe, ki se vsako leto odvija v nemškem Nürburgringu. Istočasno v Nürnbergu poteka tudi festival Rock im Park. Oba skupaj veljata za enega največjih glasbenih dogodkov na svetu. Letos bo festival potekal od 1. do 3. junija. Poleg že uveljavljenih skupin, kot so Guano Apes, Lamb of God, Linkin Park, Metallica in ostalih, se lahko poslušalcem predstavijo tudi manj znane skupine.

V predizbor so prišli tudi fantje iz skupine Mit, ki imajo možnost predstaviti svojo glasbo pred 100 000 ljubitelji rock glasbe. Da bodo dobili vstopnico za nastop, potrebujejo največ glasov od vseh predstavljenih skupin.

Glasovanje je možno do 1. aprila in poteka na tej spletni strani.