Sončen novi singel zasedbe GoGs
22. oktober, 2013
Fuck Off Commercial festival po 25. letih še vedno živi
22. oktober, 2013

Skupina Momento se vrača na koncertne odre

Foto: Rok Carl

Foto: Rok Carl

Skupina Momento je svoj prvi koncert pred šestimi leti odigrala ravno v MC Krško, kamor se zdaj vračajo po krajši ustvarjalni pavzi. Od lanskega nastopa na Rock Otočcu so namreč snemali material za svojo novo, že drugo ploščo, ki izide predvidoma naslednjo pomlad. 

Tako nam bodo fantje skupine Momento v soboto, 2. novembra, odigrali široko paleto starih in novih skladb, od katerih sta dve pesmi že obkrožili Slovenijo. 
 
Novo upanje in Brezpotje, novi pesmi, ki bosta krasili prihajajočo ploščo, sta bili obe izbrani za popevko tedna na Valu 202, slednja, pa je doživela še pravo vseslovensko akustično promocijo. Fantje so pred kratkim s kitaro v roki obiskali mnoga slovenska mesta in tam kar v živo predstavili svojo najnovejšo skladbo Brezpotje. V teh dveh zanimivih in hkrati napornih dneh so posneli tudi veliko video materiala, iz katerega se obeta videospot, ki bo luč sveta ugledal v kratkem.
 
Posebna novost tokratnega koncerta v MC Krško je gost na klaviaturah, Peter Urek, ki je sodeloval tudi pri snemanju vseh skladb na omenjeni novi plošči.
 
Momento se torej vračajo na koncertne odre, začnejo v MC Krško, kmalu pa sledijo še Koper (Figa rock bar) ter Ljubljana (Orto Bar). 
 
[iframe width=”600″ height=”338″ src=”//www.youtube.com/embed/GTj6ePUlnNM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]