Primal fear in Aura Noir na Metal mania open air 2012
24. maj, 2012
Foto: Darja Štravs Tisu
Omar Naber z videospotom za skladbo Parfum
24. maj, 2012

Slovenska in Parazit skupine Requiem odlično sprejeti

Zasedba Requiem je po praznovanju 18. obletnice dela vstopila v leto 2012 s serijo koncertov, ki so jih poimenovali EVIL ANGEL TOUR. Turneja poteka v sklopu izida novega albuma Falen Angel, za kolektivom pa so uspešni koncerti. Na albumu Fallen Angel se poleg aktualnega singla ‘Parazit’ in pa uvodnega ‘Slovenska’ nahaja še enajst novih skladb. Na večjih in manjših koncertnih odrih so doslej za novi album poželi izjemno dobre kritike, nazadnje pa so povsem obnoreli občinstvo na Rock Buje pri Pivki.
‘Po skoraj desetletju nam je končno uspelo izdati nov album, na katerega smo vsi ponosni, saj pomeni nadgradnjo vsega, kar smo dosedaj naredili. Veseli nas, da je naletel na dobre odzive, želimo pa si seveda, da bodo skladbe prišle tudi na programe radijskih postaj, saj menimo, da si band  po 18 letih delovanja in 5 studijskih ploščah zasluži, da ga vrtijo ne glede na trende, ki trenutno vladajo v teh prostorih,’ je povedal vodja Marko Slokar.

Zasedba Requiem je po praznovanju 18. obletnice dela vstopila v leto 2012 s serijo koncertov, ki so jih poimenovali Evil Angel tour. Turneja poteka v sklopu izida novega albuma Falen Angel, za kolektivom pa so uspešni koncerti. Na albumu Fallen Angel se poleg aktualnega singla Parazit in pa uvodnega Slovenska nahaja še enajst novih skladb. Na večjih in manjših koncertnih odrih so doslej za novi album poželi izjemno dobre kritike, nazadnje pa so povsem obnoreli občinstvo na Rock Buje pri Pivki. 

“Po skoraj desetletju nam je končno uspelo izdati nov album, na katerega smo vsi ponosni, saj pomeni nadgradnjo vsega, kar smo dosedaj naredili. Veseli nas, da je naletel na dobre odzive, želimo pa si seveda, da bodo skladbe prišle tudi na programe radijskih postaj, saj menimo, da si band  po 18 letih delovanja in 5 studijskih ploščah zasluži, da ga vrtijo ne glede na trende, ki trenutno vladajo v teh prostorih,” je povedal vodja Marko Slokar.