Vsi v Idrijo, vsi na Tribute to Ramones!
18. februar, 2016
Foto: Jani Ugrin
Adam predstavljajo novo skladbo Sredi Ljubljane
21. februar, 2016

Slovenski glasbeniki skupaj za Tjašo Likar

Foto: osebni arhiv

Foto: osebni arhiv

Jan Plestenjak, Tinkara Kovač, Tokac & Tučo (Dan D), Gal & Severa Gjurin, Rudi Bučar, Iztok Novak Easy, Zdenko Cotič, Anika Horvat in Bluesback bodo skupaj zaigrali na dobrodelnem koncertu.

Združili se bodo v pomoč Tjaši Likar, ki so ji lansko leto postavili diagnozo mielodisplastičnega sindroma, bolezen kostnega mozga, ki je v njenem primeru prizadela vse tri vrste krvnih celic.

Kot je zapisala Tjaša sama: “Strah in želja po kvalitetnem življenju, sta bila prevelika, zato smo se skupaj s starši in fantom odločili za zdravljenje na kliniki v Nemčiji (Hanover). Z doktorji smo upali, da bom zdravljenje zaključila v okvirnih šestih terapijah, vendar se je izkazalo, da jih bo potrebnih vsaj še enkrat toliko. Soočili smo se z dejstvom, da vsega sami ne bomo zmogli plačati, saj stroški terapij na katere grem vsakih 5 tednov, znesejo do 4000€. Zaradi nepredvidljivosti števila terapij lahko samo okvirno sklepam, da bomo potrebovali vsaj še 24.000€. In tu se obračam na VAS. Naj bo to še kako obrabljena fraza, vam iskreno rečem, da bi bila vesela vsakršne pomoči!”

V kolikor bi radi prispevali svoj delež in pomagali Tjaši, ste v četrtek, 25. februarja, od 20:00, vabljeni v Avditorij Portorož.

Se vidimo.

Vabljeni, da svoj prispevek naslovite tudi na Tjaša Likar, Čevljarska ulica 17, 6000 Koper. TRR: SI56 6100 0001 2926 955 (Delavska hranilnica d.d.), namen: donacija, SWIFT/BIC: HDELSI22. Tjaši pa lahko pišete tudi na tjasalikar88@gmail.com.