Jan Plestenjak z mimoidočimi v videospotu Večja od neba
8. maj, 2013
Severina obljublja spektakel v Stožicah
8. maj, 2013

Sopranos s svežim singlom Edina

Foto: Tibor Golob

Foto: Tibor Golob

Skupina Soprano$ je v svojih petih letih obstoja prijetno presenetila že z mnogimi skladbami, polnih pozitivne energije in ušesa-božajočih melodij. Tokrat je izkušena peterica vdihnila življenje še eni takšni pesmi, ki nosi naslov Edina ter dodala še ščepec romantike, zapeljevanja in igrivosti.

 Ravno tisto, kar se s poletnimi temperaturami začenja prebujati v nas. "Pesem govori o tistem magičnem trenutku sredi poletnega večera, ko ga zagledaš, se odločiš in ga zapelješ. No to se je verjetno že vsakemu zgodilo v takšni ali drugačni obliki", je o novi pesmi Edina povedala Alenka, glavna vokalistka skupine, ki se javnosti prvič predstavila kot članica nekdanje zasedbe Bepop.
 
Soprano$ je ekipa talentiranih glasbenikov, ki so združili vse svoje izkušnje in vso svoje znanje v eno zanimivo celoto. "Smo vesel in srečen bend, kljub času v katerem živimo. Skozi glasbo ostajamo pozitivni," pravi Frenk Nova, ki je vokalna, moralna, idejna in kitarska podpora v skupini. Za seboj ima skupina že številne nastope, lansko zimo so s svojo glasbo in slovensko himno podpirali slovensko biatlonsko reprezentanco na Pokljuki in Kongresnem trgu. Njihovi nastopi so takšni kot so oni sami, zanimivi, energični, profesionalni, in ko se energije te peterice srečajo na enem odru, postane pop glasba več kot samo to.
 

SOPRANOS – Edina SopranosEdina.mp3