Foto: Siddharta
Pred koncertom v Hotedršici smo poklepetali s skupino Siddharta
7. december, 2011
Darja Švajger s prijetno jesensko balado November
7. december, 2011

Sopranos s svojo prvo božično-novoletno skladbo Iz Božiča v novoletni dan

Zasedba deluje že tretje leto in je v tem času posnela 5 singlov in 2 plesna remiksa skladb, imeli smo dve večje promocije in nastopili po tradiciji prepoznavnih članov benda na kar nekaj dobrodelnih prireditvah.
Veliko nastopov imamo tudi po bližnji Avstriji in Italiji, saj tam primanjkuje kvalitetnih zasedb z moderno in staro cover  pop glasbo.
Tudi na slovenskih odrih preigravamo poleg svojih in slovenskih tudi veliko tujih uspešnic dokler seveda ne izdamo svoje prve CD plošče.(ta želja se to leto ni uresničila )
Lenny in Zana so lani postale mamice, Frenk In Aleš veliko ustvarjata tudi z drugimi slovenskimi izvajalci, Dejan pa šola nove tolkalce/bobnarje.
Božične in novoletne dni bomo delovno preživeli v Portorožu kamor vabimo tudi vas.
Še nekaj o skladbi!
Skladba je delo Frenka Nove in Aleša Zibelnika in posneta v studiu Zibelnik, ki je eden boljših in bolj delovnih v Sloveniji.
V tem Veselem času, ki prihaja želimo vsem predvsem veliko notranje sreče, ljubezni v krogu svojih najbližjih in veselo decembrski  prehod v Novo leto. Naj se vsem vam uresničijo želje, naj poletijo vaši upi in sanje.

Zasedba Sopranos deluje že tretje leto in je v tem času posnela 5 singlov in 2 plesna remiksa skladb. V tem prednovoletnem času nam predstavljajo skladbo z naslovom Iz Božiča v novoletni dan, s podnaslovom Naj nihče ne bo sam.

Skladba je delo Frenka Nove in Aleša Zibelnika in posneta v studiu Zibelnik, ki je eden bolj delovnih v Sloveniji. 

SOPRANOS – Iz Božiča v novoletni dan SopranosIzBozicavNovoletnidan.mp3

V tem veselem času, ki prihaja vam skupina Sopranos želi: “Vsem predvsem veliko notranje sreče, ljubezni v krogu svojih najbližjih in veselo decembrski  prehod v Novo leto. Naj se vsem vam uresničijo želje, naj poletijo vaši upi in sanje.”