Špela Cesar z novim singlom Smisel
20. maj, 2020
Ne me jugat z novo skladbo Smej se
20. maj, 2020

SoulGreg Artist navdušuje Slovenijo

Glasbenik SoulGreg Artist je v teh izrednih časih ob epidemiji koronavirusa zelo ustvarjalen in s svojimi številnimi izjemnimi in navdušujočimi nastopi od doma polni srca množice ljudi. Pri njegovih glasbenih nastopih pa se mu pogosto pridružujeta tudi njegova žena Nina in hčerka Ella Vita, ki sta prav tako kot pokazala velik pevski talent.

»S svojim ustvarjanjem, petjem, kitaro in nastopanjem želim dati podporo ljudem v teh zahtevnih časih. Sam zelo dobro vem, kako je, če potrebuješ podporo in sedaj jo z vsem svojim srcem in dušo dajem drugim,« pravi naš glasbenik, ki v tem času na svoji Facebook strani neutrudno objavlja tako svoje avtorske pesmi, kot priredbe znanih domačih in tujih uspešnic, ki med ljudmi doživljajo množičen pozitiven odziv.

»Odziv ljudi je res neverjeten.«

»Ampak najbolj od vsega sem vesel in hvaležen, ko se mi pred mikrofonom pridružita tudi moja Nina in Ella Vita in ko zapojemo skupaj. To je neverjeten občutek in velikokrat ne morem verjeti, da imata moja žena in hčerka tudi takšen velik glasbeni talent in da smo v glasbi tako zelo povezani, kot smo tudi v osebnem življenju,« pravi SoulGreg Artist o družinski pevski zasedbi.

 

 

SoulGreg Artist …

… že dolgo časa slovi po svoji izjemni glasbeni nadarjenosti in vsestranskosti ter to sedaj kot akademski glasbenik z melosom in srcem ponovno v polnosti potrjuje saj njegov on-line repertoar obsega od njegovih rock-pop pesmi in instrumentalnih kitarskih mojstrovin, do večnih slovenskih in tujih hitov, kot so Imagine, Somewhere over the Rainbow, We Are the World, Med iskrenimi ljudmi in Vjeruj u ljubav.

»Ljudje v tem času potrebujejo spodbudo in upanje.«

»Jaz, Nina in Ella Vita smo nedolgo nazaj šli skozi najstrašnejši vihar, skozi največjo temo. Ampak nismo zapadli v obup in temo, v srcu smo našli svetlobo v ljubezni. Moje srce je danes polno te energije in z vso svojo bitjo jo skozi glasbo delim z drugimi. Verjamem, da ljudje to začutijo in zato moji nastopi doživljajo takšno veliko gledanost in odziv,« pravi glasbenik »seveda pa upam, da se bo stanje čim prej normaliziralo in da bom v živo zopet zaigral tudi na pravem odru. Tedaj bom zagotovo vedel, da smo premagali ta virus. Kot vedno rečem – naj zmaga Ljubezen!«