GoGs z videospotom za skladbo Mr. Goody Two Shoes,
3. januar, 2013
Nula Kelvina s singlom Včeraj napovedujejo nov album
3. januar, 2013

Sveži Werefox s promocisjkim koncertom

Nova skupina prekaljenih glasbenikov, ki jih poznamo iz skupin Psycho-Path, Lollobrigida, Sphericube, Bekko in Manul bo premierno predstavila svoj prvi album »I Am Memory«, ki izide v začetku januarja
2013 pri založbi God Bless This Mess Records. S tem se začenja tudi “marširanje” na koncertne odre. Prva INDEKŠ lekcija v novem letu!
Prekmurska četverica (ki jo sestavljajo člani starih znancev Psycho-Path, Sphericube, Manul in Bekko) je na hladno majsko noč posnela videospot z režiserjem Venom Jemeršičem, veteranom filmske kamere. V skupini najdemo Melanijo Fabčič-Melee (vokal), Davida Halba (bobni), Saša Benka (kitara) in Manuela Hahna (bas kitara).
O albumu, ki velja za enega najbolj težko pričakovanih na domači alter rock sceni, člani Werefox pravijo takole: »Vsi se močno veselimo našega prvega albuma, za katerega iskreno verjamemo, da je najboljši glasbeni izdelek, ki smo se ga člani zasedbe doslej sproducirali. Zadovoljni smo, da nam je v 11-ih iskrenih pesmih uspelo zajeti (rušilno in osvobajajočo) agresijo, žalost, veselje, srečo, ljubezen, obup. To so pač večno aktualna življenjska dejstva, s katerimi se srečujemo, prikazana iz perspektive, ki bi ji lahko rekli »the politics-of-1-on-1«… Upamo, da bomo za že zveste poslušalce, kakor tudi za bodoče, zveneli zrelo, relevantno in kvalitetno.  Predvsem pa si želimo, da bo reakcija na album takšna, da nas bodo ljudje želeli čimprej slišat v živo in v čim večjem številu prišli na koncerte, kjer Werefox dejansko zvenimo najbolj prepričljivo in imenu primerno«
Promocijski dogodek, kjer bomo lahko v živo preverili njihove besede, pa bo žlahtno popestril  posebni gost Scott McCloud iz kultnega ameriškega benda  Girls Against Boys, ki je močno zaznamovala zvok sodobnega neodvisnega rocka devetdesetih Scott bo nastopil s krajšim polakustičnim set-om,  ker pa hkrati gostuje tudi na prihajajočem albumu v pesmi ´The Boy In Me, the Girl In You´ se bo Scott McCloud  bendu Werefox pridružil tudi v živo.

Nova skupina prekaljenih glasbenikov, ki jih poznamo iz skupin Psycho-Path, Lollobrigida, Sphericube, Bekko in Manul bo premierno predstavila svoj prvi album I Am Memory, ki izide v začetku januarja2013 pri založbi God Bless This Mess Records. S tem se začenja tudi marširanje na koncertne odre.
Prekmurska četverica (ki jo sestavljajo člani starih znancev Psycho-Path, Sphericube, Manul in Bekko) je na hladno majsko noč posnela videospot z režiserjem Venom Jemeršičem, veteranom filmske kamere. V skupini najdemo Melanijo Fabčič-Melee (vokal), Davida Halba (bobni), Saša Benka (kitara) in Manuela Hahna (bas kitara).

O albumu, ki velja za enega najbolj težko pričakovanih na domači alter rock sceni, člani Werefox pravijo takole: “Vsi se močno veselimo našega prvega albuma, za katerega iskreno verjamemo, da je najboljši glasbeni izdelek, ki smo se ga člani zasedbe doslej sproducirali. Zadovoljni smo, da nam je v 11-ih iskrenih pesmih uspelo zajeti (rušilno in osvobajajočo) agresijo, žalost, veselje, srečo, ljubezen, obup. To so pač večno aktualna življenjska dejstva, s katerimi se srečujemo, prikazana iz perspektive, ki bi ji lahko rekli “the politics-of-1-on-1″… Upamo, da bomo za že zveste poslušalce, kakor tudi za bodoče, zveneli zrelo, relevantno in kvalitetno. Predvsem pa si želimo, da bo reakcija na album takšna, da nas bodo ljudje želeli čimprej slišat v živo in v čim večjem številu prišli na koncerte, kjer Werefox dejansko zvenimo najbolj prepričljivo in imenu primerno.”

Promocijski dogodek, kjer bomo lahko v živo preverili njihove besede, pa bo žlahtno popestril  posebni gost Scott McCloud iz kultnega ameriškega benda Girls Against Boys, ki je močno zaznamovala zvok sodobnega neodvisnega rocka devetdesetih Scott bo nastopil s krajšim polakustičnim set-om, ker pa hkrati gostuje tudi na prihajajočem albumu v pesmi The Boy In Me, the Girl In You se bo Scott McCloud  bendu Werefox pridružil tudi v živo.