6pack Čukur predstavil singel Sorry stari
13. december, 2013
Foto: Robert Zabukovec
Godbeniki z Orient Expressom obkrožili svet
16. december, 2013

Sweet Peak feat. Katarina Mala v singlu Kava z mlekom

“Jaz ne pijem kave z mlekom!” Tako prepeva Katarina mala v refrenu nove skladbe Kava z mlekom, katero so skuhali skupaj s fanti iz glasbene produkcije Sweet Peak. S tem Sweet Peak-ovci izdajajo že svojo 5. avtorsko skladbo, Katarina mala pa tako ali tako v tem letu nikakor ne počiva. 

Tudi tokrat so se fantje podali v klasične house ritme, jim nadeli hudomušno besedilo in kot piko na i dodali vokal odlične pevke Katarine male. Nastala je plesna in pozitivna skladba, ki govori o narcisu, polnem obljub, tako prepričanem vase in svoja dejanja, da v resnici sploh ne vidi, kako počne vse narobe. Trenutek, v katerem ji naroči kavo z mlekom, čeprav mu je že neštetokrat povedala, da je ne pije, pa predstavlja kapljo čez rob!
 
Sweet Peakovci pravijo: “Vsi dosedanji projekti so rezultat naših idej in iskanja vokalnih talentov, ki so sposobni realizirati naše zamisli.” Pravijo, da je Katarina mala kot vokalistka in interpretka svoje delo opravila več kot odlično in da že komaj čakajo, da pozitivno energijo in smeh iz snemanj v studiu prenesejo na radijske postaje in v klube. Ob tem pa Katarina mala dodaja: “Tale druga polovica leta je bila zame izjemno produktivna. Pesmi Znucana, Nebesa, Din Don in sedaj še Kava z mlekom so zame vsak po svoje čisto posebni projekti. Kava z mlekom je prvi res pravi house projekt, kjer je bila zame predvsem zanimiva kombinacija resne plesne glasbe in hudomušnega besedila. Zame je ta pesem tudi nek simpatičen zaključek tega leta, saj nameravam takoj po novem letu za nekaj časa izginiti in odpotovati daleč stran. Sweet Peakovci so sami cukri in všeč mi je njihov neverjeten entuziazem. Nadejam se, da bomo sodelovali še kdaj.”
 
SWEET PEAK FEAT. KATARINA MALA – Kava z mlekom (Hej hej)
SweetPeakFeatKatarinaMalaKavaZMlekomHejHej.mp3