SoulGreg predstavlja O, bog, povej (A življenje gre naprej in šteje le samo denar)
24. marec, 2020
Zarolanih 10: Bojan Cvjetičanin (Joker Out)
25. marec, 2020

T.M.S. Crew izdal nov studijski album

T.M.S. crew predstavljajo novi album “Kar seješ, to žanješ”, ki ga do konca dneva lahko dobiš brezplačno na dallas.si.

Glasbena skupina T.M.S. crew predstavlja nov studijski album “Kar seješ, to žanješ”, ki ponuja devet avtorskih skladb.

Navkljub nekoliko tršim ritmom, kot smo jih od njih vajeni doslej, glasbeniki obljubljajo, da ohranjajo svojo značilno razgibano mešanico glasbenih stilov. Čeprav so skladbe žanrsko različno obarvane je njihova rdeča nit, ki se prepleta skozi besedila in ustvarja enotno sporočilo, interpretacija družbenih vzorcev, ki jih opažata frontmana in ustvarjalca besedil v skupini. Sejalca rim s svojimi besedami želita opozoriti na pomembnost zavedanja posledic, ki jih imajo naša dejanja in prevzemanje odgovornosti za le-te.

Tako se je na naslovnici albuma znašel Groharjev Sejalec, sicer v sodobni preobleki, a z enako metaforo, ki sporoča nejasno ter na trenutke zaskrbljujočo prihodnost celotne populacije. Ta prepogosto svoj pogled usmerja v ekrane kot pa naprej in predvsem – okoli sebe.

V tem duhu je že pred leti nastal njihov singl Dušanka, ki je naznanil nov material in s tem nadaljevanje prvega albuma. Če je slednji govoril o tem, naj si ne zatiskamo oči, bo drugi album stopil še korak naprej ter v družbeno-kritičnem duhu opozoril na pomanjkanje moralnih vrednot med ljudmi. Vendar v zaključkih T.M.S. crew še vedno ostajajo optimistični, da lahko ustvarimo boljšo družbo in s tem lepšo prihodnost.

Na tokratnem albumu so se jim pridružili tudi glasbeni kolegi, ki so po svoje začinili pesmi, to so: Zlatko, Lana Petrovič, Mirko Vičentič Polič – Jamirko, Robert Bone (Noreia), Mihael Zore (Tribute to Rolling Stones) in Luka Bedene (Raggalution). Svojo zasedbo pa so T.M.S. crew okrepili še z odličnim ženskim vokalom Leile Aleksandre Jelić in mojstrom na trobenti, Simonom Šenkom, ki jih bosta spremljala na vseh prihodnjih nastopih v živo.