foto: Primož Zanoškar
Itak ambasadorji s singlom Your time, your rules
14. november, 2013
Andrej Ikica z videospotom za skladbo Povej naglas
15. november, 2013

Tabu za uvod v sezono koncertov SiTi za dobro musko

SiTi Teater BTC že drugo sezono pripravlja koncertni cikel pod imenom SiTi za dobro musko. Zasnovan je bil z namenom, da obiskovalcem gledališča ponudi tudi možnost uživanja v odlično ozvočenih koncertih. 

V prijetnem, intimnejšem ambientu od večine koncertnih dvoran, se bo enkrat mesečno predstavilo sedem slovenskih glasbenih zasedb, katerih priznani avtorji in izvajalci bodo posebno izkušnjo delili s publiko, ki ceni kakovostne repertoarje v udobju sedežev. Decembra bodo nastopili Avtomobili, od januarja do maja pa si bodo sledili Severa Gjurin, Pliš, Bossa de Novo, Papir in Silence.
 
V četrtek, 21. novembra ob 20h, bo oder zapolnila energična pop-rock skupina Tabu, ki po petnajstih izjemno prodornih letih pripravlja peti album pri vodilni svetovni založbi Universal Music Group. Poleg dobro znanih songov bodo Tabuji predstavili tudi novosti, med njimi singla Hvala za ribe in čisto svež Nekoč, nekje. Nekaj pesmi bodo posebej za ta koncert preoblekli v akustiko, dodali pa bodo še element presenečenja, s katerim želijo napovedati povsem nov in neobičajen projekt, ki ga pripravljajo za naslednjo pomlad. 
 
[iframe width=”600″ height=”338″ src=”//www.youtube.com/embed/SWNSNbKAQPc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]