Yan Baray ob izzidu EP-ja s singlom Par idej
28. april, 2020
Mi2 z novim singlom Kakor nekoč
28. april, 2020

Tanja Žagar predstavlja Moj roman

Tanja Žagar predstavlja svojo novo pesem z naslovom “Moj roman”, za katero je želela pred dobrim mesecem posneti tudi videospot, a se je ravno takrat življenje vsem nepričakovano obrnilo na glavo. Tako ji je ostala le pesem brez videospota.

V obdobju, ko svoj čas preživlja le doma, pa se je odločila urediti arhiv svojih foto in video spominov iz otroštva in najstniških dni. In prav to urejanje ji je prineslo tudi novi videospot, ki je sicer popolnoma drugačen od prvotne ideje, a Tanja pravi, da si zdaj, ko je narejen, sploh ne predstavlja, da bi bil drugačen.

Pesem pripoveduje o tem, da toliko kot je ljudi na svetu, toliko romanov je, oziroma bi lahko bilo napisanih. In čeprav se ljudje večkrat v življenju sprašujemo kaj vse nas še čaka in kam nas bo peljala življenjska pot, odgovore na vsa ta vprašanja dobimo šele takrat, ko je naš roman dokončan. Medtem ko ga pišemo pa je pomembno to, da ga pišemo z ljubeznijo in upanjem ter zavedanjem, da čeprav je čudovito imeti lepe spomine in verjeti v lepo prihodnost, največ šteje današnji dan in ta trenutek, saj prav v tem trenutku lahko ustvarimo nov nepozaben spomin, ki se zapiše v naš roman.

 

Videospot tako prikazuje Tanjino glasbeno pot od rojstva, ko sta ji bila glasba in ples tako rekoč položena v zibko, pa vse do danes, ko z veliko predanostjo svojemu delu že petnajsto leto polni koncertne dvorane in piše svoj glasbeni roman na svoji samostojni pevski poti.