Na Punk Rock Holiday 1.2 potrjeni tudi Good Riddance
19. marec, 2012
Foto. Mediaspeed
V dolini tihi v izvedbi Jana Plestenjaka in Modrijanov
20. marec, 2012

Terrafolk se vračajo v klubsko okolje Zlatega zoba

Glasbeni sladokusci spoštljivo sprejemajo virtuoznost četverice, ki zmore in zna preigravati celotno abecedo glasbenih tem in žanrov in to na popolnoma specifičen in njim lasten način. Skupina je znana po izvrstnih mešanicah vse mogoče in nemogoče glasbe. Navdušila vas bo njihova živa manifestacija dejstva, da se glasba ne deli na etno, jazz, klasiko in pop, ampak je ena sama, božanska in človeška hkrati.
Bodite priča novemu hitu, plesnemu kolu “A hitreje ne gre?” (by Mystica), virtuoznostim in mojstrskim prehodom iz ene zvočne misli v drugo!
ZAKAJ BO TA KONCERT POSEBEN?
TERRAFOLK vabi na koncert za vse generacije, energičen nastop, spevne melodije, udarne ritme, pozitivne vibracije, premierno plesanje kola,…
ETNO KLUB ZLATI ZOB vabi na toplo zlatozobovsko klubsko vzdušje, sproščeno domači ambient, izvrstno kulinariko (ciganski golaž, domač kruh, 5 vrst slanih pit, narezki, buteljčna piva, rakije, eko sokovi,…), v dvorani se sedi in pleše,….
KLUB NI NAVADEN ZATO JE OBVEZNA REZERVACIJA MIZ/STOLOV (rezervacije@zlatizob.si), DA VSAKEGA OBISKOVALCA PRI PRIHODU ŽE ČAKA USTREZNO UŽIVAŠKO MESTO.

Glasbeni sladokusci spoštljivo sprejemajo virtuoznost četverice, ki zmore in zna preigravati celotno abecedo glasbenih tem in žanrov in to na popolnoma specifičen in njim lasten način. Skupina je znana po izvrstnih mešanicah vse mogoče in nemogoče glasbe. Navdušila vas bo njihova živa manifestacija dejstva, da se glasba ne deli na etno, jazz, klasiko in pop, ampak je ena sama, božanska in človeška hkrati. Bodite priča novemu hitu, plesnemu kolu A hitreje ne gre?, virtuoznostim in mojstrskim prehodom iz ene zvočne misli v drugo!

Terrafolk vabi na koncert za vse generacije, energičen nastop, spevne melodije, udarne ritme, pozitivne vibracije, premierno plesanje kola,… Etno klub Zlati zob ni navaden, zato je obvezna rezervacija miz/stolov (rezervacije@zlatizob.si), da vsakega obiskovalca  že pri prihodu čaka ustrezno uživaško mesto.